"Interui" įskaitytas techninis pralaimėjimas © Eurofootball.lt
Kaip ir buvo galima tikėtis, į Lietuvos čempionato 28 turo rungtynes prieš "Kauną" neatvykęs Visagino "Interas" buvo nubaustas techniniu pralaimėjimu.

Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komiteto posėdyje nuspręsta pagal varžybų nuostatų 103 straipsnį dėl neatvykimo į rungtynes skirti "Intero" klubui pralaimėjimą 0-3 ir 1 tūkstančio litų baudą.

Per paskutinį mėnesį "Interą" paliko ne tik didelė dalis žaidėjų, tačiau ir treneriai, o iš jaunų futbolininkų sudaryta komanda patyrė triuškinančias nesėkmes - 0-7 nusileido Vilniaus "Žalgiriui" ir "Vėtrai", net 0-10 pralaimėjo Panevėžio "Ekranui" ir iš viso čempionate praleido jau 100 įvarčių.

Ar byranti "Intero" ekipa šeštadienį atvyks į Šilutę žaisti prieš šio miesto klubą, kol kas lieka neaišku.

Tuo tarpu Drausmės komitetas taip pat svarstė "Atlanto" žaidžiančiojo trenerio Rimanto Žvingilo elgesį. Pastarasis rungtynėse prieš "Žalgirį" sudavė savo komandos draugui Hrvatinui Gudeljui ir už tai buvo išvarytas iš aikštės.

Dėl šio incidento R.Žvingilas buvo diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms, tad jis artimiausią dvikovą su Vilniaus "Vėtra" namuose kartu su vyriausiuoju treneriu Vaciu Lekevičiumi, kuris tokią pačią nuobaudą jau gavo po 27 turo rungtynių su Marijampolės "Sūduva" už išbėgimą į aikštę.