D.Vencevičius: "Nesitikėjom tokios lengvos pergalės" © Eurofootball.lt
Po triuškinančios pergalės rezultatu 5-1 prieš "Vilniaus" klubą, "Vėtrai" vadovaujantis Donatas Vencevičius buvo patenkintas iškovotais trim taškais ir teigė, kad tai buvo gera repeticija prieš laukiančias labai svarbias rungtynes.

"Nesitikėjom tokios lengvos pergalės, buvome nusiteikę rimtai kovai. Žinojom, kad "Vilnius" jau nebe ta komanda, kuri buvo prieš pora mėnesių, bet rimtai ruošėmės šiais dvikovai. Šiandien pamatėme, kad "Vilniaus" jaunimas turi potencialo ir ateityje gali tapti nebloga komanda. Jie "neužsidarė" vien tik gynyboje, įmušė įvartį ir turėjo dar kelias progas", - oficialiai klubo svetainei sakė D.Vencevičius.

- Ar esate patenkinti komandos žaidimu?
- Esu patenkintas tuo žaidimu, kurį demonstravome po pertraukos. Pirmame kėlinyje pasiekę du greitus įvarčius žaidėjai apsiramino ir nedemonstravo to futbolo, kokį gali. Per pertrauką buvo padarytos teigiamos išvados ir antras kėlinys buvo daug geresnis. Tikiuosi, kad panašų žaidimą demonstruosime ir artimiausiose rungtynėse, nes dabar mūsų laukia labai svarbūs mačai, nuo kurių daug priklausys "Vėtros" turnyrinė padėtis.

- Per paskutines trejas rungtynes "Vėtra" įmušė net 13 įvarčių, tai yra net trečdalis įmuštų per visą čempionatą. Ar komandos problemos puolime jau išspręstos?
- Džiugina toks rezultatyvus žaidimas, tačiau nereikia pamiršti kam tuos įvarčius įmušėm. Septynis kartus įmušėm absoliučiam autsaideriui "Interui", penkis susilpnėjusiam "Vilniui". Progų išnaudojimas pagerėjo, bet neaišku kaip seksis rungtyniaujant su stipresniais priešininkais. Šiandien buvo vienos iš geresnių rungtynių, kai išnaudojome maždaug pusę susikurtų progų.

- Kokį pažymį šiandien galima parašyti komandai?
- Septynetą.