A.Narbekovas: "Vienos geriausių sezono rungtynių" © Eurofootball.lt
Po pergalės rezultatu 3-0 prieš Klaipėdos "Atlantą" Vilniaus "Žalgirio" vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas oficialiai klubo svetainei sakė, kad tai buvo vienos geriausių jo auklėtinių rungtynių šiame sezone.

- Kas labiausiai nudžiugino per šias varžybas?

- Žaidėjai gerai judėjo aikštėje, sekėsi kombinacinis žaidimas. Tai buvo vienos geriausių ir sėkmingiausių mūsų rungtynių šį sezoną. Komanda išnaudojo susikurtas progas, ko padaryti varžovams nepavyko. Du įvarčius įmušė mūsų "saboniai" - Virmantas Lemežis (168 cm) ir Julianas Bursukas (170 cm).

- Kodėl atakuojantį saugą Virmantą Lemežį į starto sudėtį įtraukėte vietoj puolėjo Valerijaus Mižigurskio?

- Nutarėme sutankinti saugų grandį, nes norėjome kontroliuoti žaidimą. V.Lemežio pasirinkimas pasiteisino. Jis buvo vienas aktyviausių mūsų komandos žaidėjų - įmušė įvartį, o po jo puikaus perdavimo J.Bursukas padidino rezultatą.

- Aktyviu žaidimu irgi išsiskyręs Julianas Bursukas labai svarbias varžybas šeštadienį Marijampolėje su "Sūduva" turės praleisti dėl kvailai gauto ketvirto įspėjimo šį sezoną. Ką manote apie epizodą antrajame kėlinyje, kai jam buvo parodyta geltona kortelė?

- Futbolininkas pasielgė neprofesionaliai ir už tai bus nubaustas. Žaidėjas negali be teisėjo leidimo išeiti iš aikštės atsigerti vandens.

- Apie varžovų progas. Per pirmąsias varžybų minutes "Žalgirio" gynėjai anaiptol ne pirmą kartą priešininkų puolėjams suteikia pernelyg daug laisvės. Kodėl taip nutinka?

- Tai komandos žaidimo spraga, nes per pirmąsias rungtynes matyt kai kuriems žaidėjams stinga koncentracijos. Antra vertus po tokių klaidų komanda sugeba susitelkti. Futbole galioja nerašyta taisyklė: neįmuši - tu, įmuš - tau. Taip buvo ir per varžybas su "Atlantu".