Anglijos "Premier" lygos savaitės komanda © Eurofootball.lt
Į tradiciškai renkamą Anglijos „Premier“ lygos savaitės komandą šį kartą daugiausiai, net tris žaidėjus turi „Arsenal“ klubas, o po du atstovus yra iš „Man Utd“, „West Ham“ ir „Birmingham“.

Vartuose stovėtų „Liverpool“ vartų sargas iš Ispanijos Pepe Reina, kuris 0-0 pasibaigusiose rungtynėse su „Portsmouth“ atmušė Nigerijos rinktinės puolėjo Nwankwo Kanu 11 metrų baudinį.

Gynybos dešiniajame krašte žaistų Australijos rinktinės kapitonas ir Londono „West Ham“ klubo gynėjas Lucasas Neillas, vidurio gynėjų tandemą sudarytų čempionų titulą ginančio „Man Utd“ ekipos pora Rio Ferdinandas ir Nemanja Vidičius, o kairiame krašte rungtyniautų jau ne pirmą kartą į savaitės komandą išrenkamas Londono „Arsenal“ gynėjas Gaelis Clichy.

Saugų grandies liniją sudarytų „Arsenal“ komandai šiose Anglijos pirmenybėse jau tris įvarčius pelnęs ispanų saugas Cescas Fabregasas, taip pat gerą formą demonstruojantis „West Ham“ saugas Lee Bowyeris ir „Birmingham“ ekipos žaidėjas Sebastianas Larssonas.

Varžovų vartams grasintų trys puolėjai: „Sunderland“ komandai vasarą net 6 milijonus svarų sterlingų kainavęs puolėjas Kenwyne`as Jonesas, „Birmingham“ komandai pergalę mače su „Bolton“ atnešęs Olivieras Kapo ir du įvarčius į „Tottenham“ vartus „įsūdęs“ legionierius iš Togo Emmanuelis Adebayoras.

Schema: 4-3-3

Vartininkas: Pepe Reina („Liverpool“)

Gynėjai: Lucas Neill („West Ham“), Rio Ferdinand („Man Utd“), Nemanja Vidic („Man Utd“), Gael Clichy („Arsenal“)

Saugai: Cesc Fabregas („Arsenal“), Lee Bowyer („West Ham“), Sebastian Larsson („Birmingham“)

Puolėjai: Kenwyne Jones („Sunderland“), Olivier Kapo („Birmingham“), Emmanuel Adebayor („Arsenal“)