Ronaldo negalės žaisti dar bent mėnesį © Eurofootball.lt
Buvęs Brazilijos nacionalinės rinktinės puolėjas Ronaldo (%p00205) negalės padėti Italijos „Serie A“ lygos „%c00062“ ekipai dar bent mėnesį, kadangi klubo medicininis personalas apskaičiavo jo šlaunies traumos rimtumą.

30-metis futbolininkas šią traumą patyrė liepos mėnesį vykusiose priešsezoninėse rungtynėse, ir praleido pirmąsias dvejas naujojo Italijos „Serie A“ lygos sezono rungtynes prieš „%c00249“ ir „%c00143“.

Tai tapo bloga naujiena vyriausiajam Milano ekipos treneriui Carlo Ancelotti, kuris tikėjosi, kad brazilų puolėjas prisijungs prie komandos šio savaitgalio mače su „%c00080“ klubu.

„Mūsų pirmosios prognozės buvo klaidingos, - pirmadienį dienraščiui „La Gazzetta dello Sport“ atskleidė „Milan“ klubo gydytojas Jeanas Pierre`as Meerssemanas. – Daugiau sužinosime tik kitos savaitės pradžioje, bet manau, kad jis vėl negalės rungtyniauti apie mėnesį“.

Praėjusią savaitę brazilas išvyko į Antverpeno miestą atlikti papildomų tyrimų, ir šiuo metu jį tėvynėje, Rio de Žaneiro mieste gydo Brazilijos nacionalinis rinktinės gydytojas Jose Luisas Runco.

Ronaldo kitą savaitę privalės praleisti „Milan“ pirmąsias rungtynes UEFA Čempionų Lygoje prieš Portugalijos Lisabonos „%c00130“ klubą, bei taip pat negalės su komanda spalio 3-iąją dieną išvykti į Škotijos Glazgo miestą, kur čempionų titulą ginantis „Milan“ susikaus su „%c00119“.

Praėjusiame sezone sausio mėnesį jis už 7.5 milijonų eurų sumą iš Ispanijos „Primera“ lygos grandų Madrido „%c00003“ klubo persikėlė į „Milan“, kuriame Italijos čempionate įmušė 7 įvarčius, bet vis dar nedebiutavo prestižiškiausiame senojo žemyno turnyre „raudonai-juodųjų“ gretose.