"Vėtrą" paliko dar du legionieriai © Eurofootball.lt
Šeštą vietą Lietuvos A Lygoje užimanti Vilniaus "%c00123" paskutinę vasaros dieną atsisveikino su dar dviem legionieriais. Į Rusijos klubus išvyko gynėjai Pedro (%p05136) ir Andrejus Usačiovas (%p04235).

Dvidešimtmetis dešiniojo krašto atakuojantis gynėjas Pedro pagal nuomos sutartį persikėlė į Rusijos "Premier" lygos Samaros "%c00113" klubą. Brazilas šeštadienį jau sėdėjo ant atsarginių suolelio "Krylja Sovetov" Rusijos čempionato rungtynėse su Vladivostoko "Luch-Energija".

Gynėjas šiame sezone "Vėtros" gretose sužaidė 22 rungtynes, per kurias įmušė 1 įvartį. Jis taip pat žaidė visose penkiose "Vėtros" Intertoto taurės rungtynėse, o dar penkis susitikimus sužaidė Baltijos Futbolo Lygoje.

Tuo tarpu į Rusiją persikėls ir 21-erių gynėjas Andrejus Usačiovas - jis po peržiūrosturėtų pasirašyti sutartį su Rusijos pirmosios lygos (antrosios pagal pajėgumą) komanda Naberežnyje Čelny "KAMAZ".

Rusas 2007 m. Lietuvos čempionate sužaidė 13 rungtynių, žaidė visose 5 Intertoto rungtynėse ir dar tris rungtynes sužaidė Baltijos Futbolo Lygoje.

Po šių netekčių "Vėtros" pagrindinėje sudėtyje liko tik keturi nominalūs gynėjai: Gjoko Cvetanovskis, Algis Jankauskas, Marijanas Budimiras ir Tadas Kijanskas.