A.Skerla keliasi į Lenkiją © Eurofootball.lt
Vilniaus "Vėtros" gynėjas %p02800 palieka Lietuvą ir karjerą tęs Lenkijoje. Lietuvos rinktinės žaidėjas oficialiai pasirašė vienerių metų kontraktą su Kielcų "Korona" klubu.

"Vėtros" gretas šio sezono pradžioje papildęs A.Skerla buvo pasirašęs dvejų metų sutartį, tačiau Sutartyje buvo numatytas punktas, jog piniginę kompensaciją sumokėjęs klubas gali perpirkti A.Skerlos kontraktą. Kompensacijos suma, kurią "Vėtra" gavo už žaidėją – neskelbiama.

""Vėtros" klubas dėkoja Andriui Skerlai už žaidimą ir linki sėkmės tolesnėje karjeroje naujame klube bei Lietuvos nacionalinėje rinktinėje", - rašome oficialioje "Vėtros" svetainėje.

A.Skerla "A lygoje" šį sezoną sužaidė 22 rungtynes, o UEFA Intertoto taurės turnyre rungtyniavo visuose 5 susitikimuose. Žiūrovai A.Skerlą išrinko geriausiai Intertoto turnyre rungtyniavusiu "Vėtros" futbolininku.

Per savo karjerą A.Skerla taip pat yra rungtyniavęs Vilniaus "Žalgiryje", Eindhoveno "PSV", "Dunfermline" ir Tomsko "Tom". Lietuvos nacionalinei rinktinei gynėjas atstovavo 57 kartus ir pagal šį rodiklį pirmauja iš dar rungtyniaujančių futbolininkų.

2005 metais į Lenkijos aukščiausią lygą pakilęs "Korona" klubas praėjusį sezoną "Ekstraklasa" pirmenybėse užėmė septintąją vietą, o šiemet po penkių rungtynių kol kas užima penktą poziciją.

Priminsime, jog į Lenkiją neseniai persikėlė ir "Vėtros" saugas Mindaugas Panka, kuris pasirašė sutartį su Lodzės "Widzew" klubu.