"Fulham" klube – žaidėjų permainos © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „Fulham“ klubas prieš užsidarant žaidėjų registracijos laikotarpiui i į komandą prisiviliojo puolėjus Shefki Kuqi ir Seol-Ki Hyeoną (%p04404) ir saugą Danny Murhpy (%p04212), bet taip pat prarado gynėją Liamą Roseniorą (%p05388)

23-ejų metų dešiniojo krašto gynėjas iš Anglijos L.Rosenioras už neskelbiamą persikėlė į kitą šios šalies „%c00315“ komandą, su kuria pasirašė trejų metų kontaktą, galiosiantį iki 2010-ųjų metų.

„Esame be galo patenkinti, kad įsigijo tokį perspektyvų Anglijos jaunimo (U-21) rinktinės gynėją, - teigė „Reading“ sporto direktorius Nickas Hammondas. – Nors jam tik 23-eji, jis jau turi labai svarbią patirtįm įgytą Anglijos „Premier“ lygoje“.

Tuo tarpu Pietų Korėjos rinktinės ir „Reading“ klubo puolėjas S.Ki-Hyeonas taip pat už neskelbiamą sumą persikėlė į „Fulham“ komandą. Tik praėjusį sezoną iš „%c00060“ komandos į „karalių“ ekipą perėjęs futbolininkas padėjo jiems čempionate finišuoti 8-oje pozicijoje.

„Seolo svarba praėjusio sezono pirmuosiuose mėnesiuose buvo labai reikšminga mūsų komandai, - pridūrė N.Hammondas. – Jis mums labai padėjo pelnydamas svarbius įvarčius praeito sezono pirmosiose savaitėse“.

„Fulham“ komanda iš Londono „%c00052“ taip pat išsinuomavo saugą Danny Murphy, o iš žemesnėje „Championship“ lygoje rungtyniaujančio „%c00201“ ekipos pasiskolino puolėją Shefki Kuqi.

30-ies metų saugas 2006 metų sausio mėnesį už 2 milijonų svarų sterlingų sumą į „Spurs“ atvyko iš Londono „Charlton“ komandos, tačiau vietos Martino Jolo treniruojamos komandos pagrindinėje sudėtyje jam neatsirasdavo. Šiame sezone jis dar nė karto nepasirodė aikštėje.

30-metis puolėjas S.Kuqi į „Fulham“ komandą atvyko iš „Crystal Palace“ komandos ir pagal nuomos sutartį Londone žais iki sausio mėnesio, bei pakeis ilgam iš rikiuotės iškritusį puolėją Brianą McBride`ą (%p02064), kuriam išniro kelio girnelė.

Šiame sezone puolėjas iš Suomijos „Crytal Palace“ komandoje pasirodė trejuose mačuose po keitimo, o startinėje sudėtyje pasirodė Anglijos Lygos Taurės (Carling Cup) rungtynėse su „Bristol Rovers“ ekipa.

Žaidėjas 2005 metais kaip laisvasis agentas papildė „Blackburn“ komandos gretas, ir per 33-ejas varžybas jis įmušė 7 įvarčius. 2006 metais jis perėjo į „erelių“ komandą, o joje per 38 mačus pelnė taip 7 įvarčius.

„Danny Murphy yra puikus žaidėjas, kadangi žaidė Anglijos rinktinėje, bei turi gerą vaizduotę, patirtį ir sugebėjimus, - kalbėjo vyriausiasis „Fulham“ treneris Lawrie Sanchezas. – Jis gali sugriauti visą varžovų gynybą vieninteliu tiksliu perdavimu bei įmušti įvartį, todėl esu patenkintas, kad šioje savo karjeros stadijoje jis pasirinko būtent „Fulham““.