"West Ham" sustiprino saugas ir puolėjas © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00248“ klubas jau beužsidarant vasaros žaidėjų turgui visgi sugebėjo prisivilioti du žaidėjus: iš „%c00046“ laisvuoju agentu tapusį saugą %p01908 ir iš „%c00261“ išsinuomavo puolėją %p02046.

Vyriausiajam „plaktukų“ treneriui labai reikėjo dešiniojo saugo pozicijoje rungtyniaujančio futbolininko, kuris pakeistų sunkią kojos traumą patyrusį, iš „Newcastle“ atvykusį saugą Kieroną Dyerį (%p02395).

Šios vasaros pradžioje, „Newcastle“ strategas Samas Allardyce`as tvirtino, kad nesiruošia parduoti 32-iejų metų Peru nacionalinės rinktinės futbolininko, tačiau pasikeitus aplinkybėms universalusis žaidėjas perėjo į „West Ham“ ir pasirašė vienerių metų kontraktą su galimybe pratęsti jį dar metams.

N.Solano, kuris pirmą kartą po dviejų metų pertraukos buvo pakviestas į Peru rinktinę, taip pat teigė, kad norėjo išvykti į Londoną tam, kad būtų arčiau šalia savo žmonos ir vaikų.

Tuo tarpu „West Ham“ vienuolikę papildė puolėjas iš Senegalo H.Camara. Praėjusio sezono vienas rezultatyviausių „Wigan“ komandos žaidėjų iki šio sezono pabaigos praleis „plaktukų“ ekipos nuomoje.