"Arsenal" iš "Chelsea" įsigijo L.Diarra © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos sostinės Londono „%c00041“ klubas ir kitos šio miesto komandos „%c00042“ už neskelbiamą sumą įsigijo Prancūzijos nacionalinės rinktinės saugą %p04696.

„Arsenal“ klubas teigė, kad 22-iejų metų futbolininkas, kuris gali žaisti ir dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje, su komanda pasirašė ilgalaikį kontraktą.

„Jaučiu didžiulę pagarbą „Arsenal“ treneriui Arsene`ui Wengerui ir esu suviliotas šios ekipos žaidėjų rodomu futbolo stiliumi, - teigė buvęs „Le Havre“ klubo futbolininkas L.Diarra. – Be abejo esu patenkintas, kad mano ateitis yra su šiuo klubu, ir noriu atlikti didžiulę dalį padėdamas „kanonieriams“ laimėti trofėjus“.

L.Diarra, kuris buvo pakviestas į Prancūzijos nacionalinę rinktinę ir dalyvavo 2008 metų Europos čempionato B grupės atrankos varžybose, „Arsenal“ komandoje vilkės marškinėlius pažymėtus 8-uoju numeriu.

„Lassana yra žaidėjas, atliekantis dag funkcijų aikštėje, ir tai yra puikus komandos papildymas, - sakė „Arsenal“ strategas A.Wengeras. – Jis ne tik sunkiai dirba, bet jis gali sukurti progą žaisdamas vidurio saugo pozicijoje ar dešiniojo gynėjo vietoje“.