G.O`Neilas keliasi į "Middlesbrough" © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos „%c00053“ klubas iš kitos šios šalies „%c00057“ komandos už neskelbiamą, bet, kaip manoma, 5 milijonų svarų sterlingų sumą įsigijo dešiniojo krašto saugą Gary O`Neilą (%p02360).

„Nesitikėjau, kad mums pavyks jį prisivilioti į komandą, bet dabar mums pasisekė jį įsigyti dėl įvairiausių priežasčių, - teigė vyriausiasis „Boro“ treneris Garethas Southgate`as. – Jis yra toks futbolininkas, kurio aš labai norėjau ilgą laiką“.

24-erių metų žaidėjas savo karjerą pradėjo „Pompey“ komandoje. Šioje ekipoje jis debiutavo būdamas 16 metų mače su „Barnsley“, ir per pastaruosius kelis sezonus buvo pagrindinės sudėties žaidėjas bei 2006 metais buvo pripažintas geriausiu „Portsmouth“ komandos futbolininku.

Bet vyriausiasis treneris Harry Redknappas turėjo parduoti vieną savo lyderių, kadangi jam prireikė pinigų įsigyti kitus žaidėjus, tad G.O`Neilas atiteko „Boro“ komandai.

„Kai praėjusiais metas tapau „Middlesbrough“ klubo treneriu, mano pirmasis taikinys buvo būtent Gary. Bandžiau jį prisivilioti šios vasaros pradžioje, bet niekaip nesisekė. Taigi iš tikrųjų nemaniau, kad mums vis dėlto atiteks toks žaidėjas“, - pridūrė G.Southgate`as.

„“Portsmouth“ treneriu Harry Redknappui prireikė nemažai pinigų tam, kad įsigytų kitą žaidėją, kurio norėjo, taigi todėl mums ir pavyko prisivilioti mano ilgus metus trokštą futbolininką“, - kalbėjo buvęs Anglijos rinktinės gynėjas ir dabartinis „Boro“ strategas G.Southgate`as.