"Aston Villa" išsinuomavo C.Daviesą © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Birmingemo „%c00049“ klubas iš žemesniojo šalies „Championship“ divizione rungtyniaujančio „%c00194“ klubo visam sezonui išsinuomavo vidurio gynėją Curtisą Daviesą (%p05387) su galimybe sudaryti pastovią sutartį ir nusipirkti jį už maždaug 15 milijonų eurų.

Jaunasis 22-iejų metų futbolininkas ilgą laiką buvo „Aston Villa“ komandos akiratyje, ir galiausiai paskutinę žaidėjų registracijos dieną Martino O`Neillo klubui pavyko prisivilioti buvusią „Luton“ ekipos žvaigždę.

Jis tapo jau antruoju vidurio gynėju atvykusiu į Birmingemą per paskutiniąsias tris dienas, kadangi kiek anksčiau „Villa“ iš Londono „%c00044“ ekipos už 3.5 milijonų svarų sterlingų sumą įsigijo Zatą Knightą.

Buvęs Anglijos jaunimo (U-21) rinktinės žaidėjas C.Daviesas būdamas 18 metų debiutavo „Luton“ komandoje ir nuo tada buvo geidžiamas daugelio Anglijos klubų.

2004 metais jis už 4.5 milijonų svarų sterlingų sumą papildė „West Brom“ ekipą, bet panoro vėl išbandyti jėgas stipriausioje Anglijos lygoje, kadangi jo buvusi komanda paskutinį kartą joje žaidė 2006 metų gegužės mėnesį.