A.Recoba paskolintas "Torino" ekipai © Eurofootball.lt
Po dviejų įtemptų derybų dienų, Italijos „Serie A“ lygos „%c00251“ klubas oficialiai paskelbė, kad šiam sezonui iš čempionų Milano „%c00037“ komandos pasiskolino buvusį Urugvajaus nacionalinį puolėją %p01345.

34-erių metų futbolininkas, kuris pastaruosius dešimt sezonų praleido „Inter“ ekipoje, įskaitant ir nuomos sutartį „Venezia“ klube, šį kartą nusprendė palikti „San Siro“ ir išbandyti jėgas „Torino“ komandoje.

„Visus dokumentus dėl Alvaro Recobos nuomos sutarties šiandien ryte pasirašė „Inter“ klubo viceprezidentas Rinaldo Ghelfi ir techninis direktorius Marco Branca bei „Torino“ prezidentas Urbano Cairo“, - rašoma oficialiame pareiškime.

Urugvajietis į Italija atvyko 1997-ųjų metų vasarą ir „Inter“ komandoje per šį laikotarpį sužaidė 261-eriose rungtynėse ir įmušė 53 įvarčius. 1999 metų sausio mėnesį jis praleido „Venezia“ klubo nuomoje.

„Torino“ ir „Inter“ ekipos pasiruošusios prieš kito sezono pradžią dar kartą sėsti prie derybų stalo ir nuspręsti apie tolimesnę A.Recobos ateitį, ir yra manoma, kad veterano puolėjo dienos Milano komandoje jau yra suskaičiuotos.

Paskelbus apie A.Recobos nuomos sutartį, nėra beveik jokių abejonių, kad kitas „Inter“ komandos puolėjas iš Brazilijos Adriano (%p00393) liks Roberto Mancini ekipoje bent iki kitų metų sausio mėnesio.