H.Aabrekkas: "Matyt "Ekranas" palūžo psichologiškai" © Eurofootball.lt
Po triuškinančiu rezultatu 0-6 pralaimėtų UEFA Taurės antrojo kvalifikacinio etapo rungtynių Panevėžio "Ekrano" treneriai pateikti komentarus atsisakė, tuo tarpu "Valerenga" strategas Haraldas Aabrekkas pripažino ęsas nustebęs dėl tokios rungtynių baigties.

Kaip skelbia oficiali "Ekrano" svetainė, ekipos treneriai nenorėjo komentuoti tokio pralaimėjimo priežaščių ir visa komanda tiesiog atsiprašo fanų ir futbolo mėgėjų už tokį rezultatą.

"Valerenga" H.Aabrekkas sakė tikėjęsis savo auklėtinių pergalės, tačiau buvo nustebintas rezultato.

"Žinojau, kad esame stipresnė komanda. Tikėjomės ir privalėjome patekti į kitą UEFA Taurės etapą, ypač žaisdami čia, savų žiūrovų akivaizdoje. Tokio rezultato nesitikėjau. Matyt, Lietuvos komanda palūžo psichologiškai, pirmajame kėlinyje neišnaudojusi 2 realių progų, po kurių atitrūkome mes", - teigė "Valerenga" strategas.

Tuo tarpu kaip rašo "DELFI" ir "Sportalas", po gniuždančios nesėkmės neatlaikė "Ekrano" generalinio direktoriaus Tomo Sitnikovo nervai - manoma, jog vienas klubo vadovų smogė ekipos sporto direktoriui Virginijui Liubšiui.

"Eidamas išsakiau savo nuomonę apie rungtynes, pasakiau, kad gaila, jog klubas, į kurį tiek įdėta, taip beviltiškai pralaimi. Tada buvo netikėtas smūgis galva", - portalui "DELFI" sakė V. Liubšys.

Grįžęs į Panevėžį V.Liubšys kreipėsi į medikus, tačiau ar apie išpuolį praneš teisėsaugininkams, nesakė.

Europos futbolo čempionatas 2024 spėlionė