G.Johnsonas keliasi į "Portsmouth" © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier” lygos „%c00057“ klubas kitos šios šalies Londono „%c00042“ ekipos už, kaip manoma, 4 milijonų svarų sterlingų sumą įsigijo krašto gynėją Gleną Johnsoną (%p01979) ir su juo pasirašė ketverių metų kontraktą, galiosiantį iki 2011-ųjų metų.

23-ejų metų žaidėjas, rungtyniaujantis dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje, 2003-iųjų metų liepos mėnesį iš Londono „%c00248“ komandos už 6 milijonų svarų sterlingų sumą perėjo į „Chelsea“, o praėjusį sezoną praleido „Pompey“ nuomoje.

„Man tai labai geras perėjimas, - teigė G.Johnsonas. – Didžiulį faktorių mano apsisprendime papildyti „Portsmouth“ klubo gretas buvo tai, kad šioje komandoje aš žaidžiau praeitą sezoną“.

Anglas buvo pirmasis įsigytas Romano Abramovičiaus futbolininkas „Chelsea“ komandoje, bet į ekipą atvykus portugalui Paulo Ferreirai ir kamerūniečiui Geremi jis prarado vietą startinėje sudėtyje.

G.Johnsonas Anglijos nacionalinėje rinktinėje yra rungtyniavęs penkis kartus, o jo debiutas įvyko 2003-aisiais metais rungtynėse su Danija.

Europos futbolo čempionatas 2024 spėlionė