"Fulham" gynybos liniją sustiprino D.Stefanovičius © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00044“ klubas iš kitos šios šalis „%c00057“ komandos įsigijo vidurio gynėją iš Serbijos Dejaną Stefanovičių (%p02342).

32-iejų metų futbolininkas už 1 milijono svarų sterlingų sumą paliko „Pompey“ ir su naująja „Fulham“ komanda pasirašė dviejų metų kontraktą, galiosiantį iki 2009-ųjų metų.

„Dejanas yra labai grėsmingas gynėjas, turintis didžiulę patirtį, įgautą klubiniame ir tarptautiniame lygyje, - teigė vyriausiasis „Fulham“ treneris Lawrie Sanchezas. – Jis puikiai supranta žaidimą, yra drąsus ir žino „Premier“ lygos tempą ir stiprumą, taigi mano manymu nėra jokių abejonių, kad jis mums labai pravers“.

Serbas 2003-iųjų metų sausio mėnesį iš Olandijos Arnheimo „%c00312“ ekipos persikėlė į „Portsmouth“ klubą, ir prie komandos vairo stojus Harry Redknappui buvo komandos kapitonu.

„Mums tai buvo labai įtemptas laikotarpis, ir mes įsigijome tikrai gerų, aukštos kokybės žaidėjų, - pridūrė „Fulham“ strategas iš Šiaurės Airijos. – Sezono pradžia yra liūdna, kadangi esame iškovoję vos vieną pergalę, bet esu įsitikinęs, kad turime tokią komandą, kuri gali kažką pasiekti“.

Europos futbolo čempionatas 2024 spėlionė