M.Bentas šį sezoną žais "Wigan" © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Mančesterio priemiesčio „%c00261“ klubas iš žemesnės Anglijos „Championship“ lygoje rungtyniaujančios Londono „%c00043“ ekipos iki šio sezono pabaigos pasiskolino puolėją Marcusą Bentą (%p02165).

29-erių metų futbolininkas, kuris į „Charlton“ ekipą atvyko 2006-ųjų metų sausio mėnesį už 2.5 milijonų svarų sterlingų sumą iš Liverpulio „%c00051“ komandos, tapo jau devintuoju „Wigan“ vyriausiojo trenerio Chriso Hutchingso įsigytu žaidėju.

„Tai puikus sandoris, - teigė „Wigan“ strategas C.Hutchingsas. – Marcusas yra žaidęs „Premier“ lygoje ir mušė įvarčius. Tačiau jis yra universalus žaidėjas, kuris gali ne tik mušti įvarčius. Visada sakiau, kad į komandą kviesiuosi tokius futbolininkus, kurie atneštų naudos, o Marcusas yra pats tas. Jis protingas futbolininkas“.

M.Bentas savo karjerą pradėjo 1995 metais „Brentford“ ekipoje. Iš viso „Charlton“ komandoje jis per 52-ejas rungtynes pelnė 5 įvarčius. Šiame sezone taip pat puolėjas pasižymėjo rungtynėse su „Scunthorpe United“, ir tai buvo jo 100-asis įvartis per jo profesionalią karjerą.

Tuo tarpu „Wigan“ klubas neteko puolėjo Calebo Folano, kurį už rekordinę 1 milijono svarų sterlingų sumą įsigijo „Hull City“ klubas ir su 24-erių metų futbolininku sudarė trejų metų kontraktą.

Savo ruožtu „Charlton“ klubas iš „%c00054“ komandos išsinuomavo 30-ies metų gynėją Danny Millsą (%p02969). Tai bus jo antrasis laikotarpis Londono komandoje, kurioje jis yra žaidęs 1998-1999 metų sezone ir pasirodęs 59-eriuose susitikimuose. D.Millsas rungtyniaus „Charlton“ ekipoje iki šių metų gruodžio mėnesio.