D.Beckhamas nepadės Anglijai mače su Rusija ir Izraeliu © Eurofootball.lt
Šią vasarą į Amerikos „MLS“ lygos Los Andželo „Galaxy“ klubą persikėlęs saugas Davidas Beckhamas (%p00219) dėl pasitemptų dešiniojo kelio sausgyslių negalės padėti Anglijos nacionalinei rinktinei rugsėjo mėnesį įvyksiančiose 2008 metų Europos čempionato E grupės atrankos varžybose.

Manoma, kad 32-iejų metų buvęs „%c00040“ ir Madrido „%c00003“ futbolininkas dėl šios traumos negalės rungtyniauti šešias savaites, o tai reiškia, jog į aikštę neišbėgs iki spalio mėnesio vidurio.

Todėl jis praleis Anglijos nacionalinės rinktinės rugsėjo mėnesį įvyksiančias varžybas 2008 metų Europos čempionato E grupėje prieš Izraelį, kurios bus žaidžiamos rugsėjo 8-ąją dieną, ir po keturių dienų įvyksiantį susitikimą su Rusija.

D.Beckhamas, kuris visai neseniai atsigavo po patirtos kulkšnies traumos, trečiadienį susižeidė savo kelį „Superliga“ finale, kur „Galaxy“ po 11 metrų baudinių serijos rezultatu 3-4 pralaimėjo Meksikos „Pachuca“ ekipai.

Ketvirtadienį atlikus išsamesnius tyrimus, Los Andželo klubas savo pareiškime paskelbė, kad anglų saugas pasitempė dešiniojo kelio raiščius. Todėl dar nėra tiksliai žinoma, ar D.Beckhamas spės pasveikti iki spalio 21-osios dienos, kai tada baigsis „MLS“ reguliarusis sezonas.

„Davidui buvo diagnozuota, kad jis pasitempė dešiniojo kelio raiščius, bet yra planuojama atlikti tolimesnius tyrimus, kad žinotume tikslų traumos laikotarpį, - rašoma oficialiame „Galaxy“ klubo internetiniame tinklapyje. – Po rungtynių jis teigė, kad jautėsi nepatogiai. Dabar jis praleis labai svarbias „Galaxy“ klubo ir Anglijos rinktinės rungtynes“.

D.Beckhamas prisijungė prie „Man Utd“ klubo puolėjo Wayne`o Rooney (%p02129) ir „%c00045“ vidurio saugo Steveno Gerrardo (%p02014), kurie taip pat dėl traumų nežais Anglijos rinktinėje.