T.Gravesenas vienam sezonui grįžta į "Everton" © Eurofootball.lt
Škotijos „Premier“ lygos čempionų titulą ginantis Glazgo „%c00119“ klubas Anglijos „Premier“ lygos Liverpulio „%c00051“ ekipai iki šio sezono pabaigos paskolino buvusį šios komandos saugą, daną Thomasą Graveseną (%p02122).

31-erių metų buvęs Danijos nacionalinės rinktinės narys 2006-ųjų metų rugpjūčio mėnesį iš Ispanijos „Primera“ lygos grandų Madrido „%c00003“ klubo už 2 milijonų svarų sterlingų perėjo į „Celtic“, bet ir šiame klube jam nepavyko įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje.

Praėjusiose Škotijos čempionato turo rungtynėse danas nebuvo įtraukas į „keltų“ komandos sudėtį 5-0 laimėtoms rungtynėms su Edinburgo „%c00219“, ir būtent tada pasirodė įvairiausi pranešimai, jog jis norėtų palikti Glazgą.

T.Gravesenas yra žaidęs „Everton“ ekipoje penkerius metus: į „irisų“ komandą jis atvyko 2000-ųjų metų liepos mėnesį, ir 2005-aisiais sausio mėnesį išvyko į Ispanijos sostinę Madridą.

„Visada sakiau, kad nenoriu sugrįžti į Angliją ir rungtyniauti kokiame nors kitame klube išsskyrus „Everton“, - teigė T.Gravesenas. - Nekantrauju vėl sugrįžti į „Everton“ klubą ir dar kartą sužaisti aukščiausiame lygyje“.

Per pirmąjį savo laikotarpį „Everton“ ekipoje T.Gravesenas sužaidė daugiau negu 150 rungtynių ir sugebėjo įmušti 11 įvarčių.