A.Gabrys: "Varžovai - aukštesnio meistriškumo" © Eurofootball.lt
Po 3-4 pralaimėtų atsakomųjų UEFA Taurės pirmojo kvalifikacinio etapo rungtynių kalbėjęs Marijampolės “Sūduvos” vyriausiasis treneris Algimantas Gabrys pripažino, jog varžovai buvo aukštesnio meistriškumo. Tuo tarpu varžovų strategas teigė, jog pirmajame kėlinyje jo komandai sekėsi.

“Runtgynės buvo gana neblogos, negalima sakyti, kad žaidėme prastai, - kalbėjo Suvalkijos ekipos strategas. – Nors pirmąsias 30 minučių mes turėjome iniciatyvą, susikūrėme gerų progų, jų neišnaudojome. Tai padarė aukštesnio meistriškumo varžovai, įmušę įvarčius, atrodo, iš niekur.”

“Planavome nepraleisti įvarčių, sakiau, kad žaidėjai rungtyniautų atidžiai, tačiau pirmajame kėlinyje praleisti du įvarčiai mus palaidojo, - teigė A.Gabrys. – O mes savo įvarčius įmušėme nelengvai.”

“Brann” vyriausiasis treneris Monsas Ivaras Mjelde spaudos konferencijoje pasidžiaugė stadione vyravusia atmosfera: „Abejoms komandoms buvo svarbu žengti į kitą etapą. Tenka pripažinti, pirmajame kėlinyje mums pasisekė – „Sūduva“ neišnaudojo savo progų, tačiau įmušti įvarčiai nuėmė įtampą nuo mūsų.“

„Kai pirmavome 4-1, atrodė, kad rungtynės jau baigtos. Esu nepatenkintas, kad mano vyrai atsipalaidavo ir leido „Sūduvai“ įmušti du lengvus įvarčius,“ – savo žaidėjus sukritikavo norvegas.