N.Anelka pratęsė sutartį su "Bolton" © Eurofootball.lt
Prancūzijos nacionalinės rinktinės puolėjas %p02315 paneigė visus gandus apie galimą perėjimą iš Anglijos „Premier“ lygos „%c00050“ klubo su „ristūnais“ pasirašydamas naują kontraktą, galiosiantį iki 2011-ųjų metų.

28-erių metų futbolininkas, kuris šiame Anglijos „Premier“ lygos sezone jau yra vienas iš rezultatyviausių žaidėjų įmušęs tris įvarčius, šią vasarą buvo siejamas su perėjimu į kelias kitas Anglijos futbolo komandas.

„Man regis, kad šioje šalyje aš dominu tikrai ne vieną grandų klubą, bet vis dėlto mano širdis yra „Bolton“ ekipoje, - teigė N.Anelka. – Esu labai patenkintas savo demonstruojama sportine forma, šiuo klubu bei treneriu, taigi sprendimas pratęsti kontraktą nebuvo sunkus“.

Prancūzas praėjusią vasarą iš Turkijos Stambulo „%c00148“ ekipos už 8 milijonų svarų sterlingų sumą persikėlė į „Bolton“, ir pasirašė ketverių metų kontraktą. Tačiau N.Anelka teigė, kad gali palikti komandą, jeigu „ristūnai“ ir toliau prastai atrodys „Premier“ lygoje.

„Manau, kad man su klubu puikiai seksis todėl, kad nebūčiau nusprendęs likti „Bolton“ klube, jeigu galvočiau, jog nesame pajėgūs laimėti trofėjus“, - apie klubo ambicijas kalbėjo daug pakeliavęs prancūzas.

„Mums tai yra didžiulis paskatinimas, nes Nicolas sutiko likti komandoje, - pridūrė vyriausiasis „ristūnų“ strategas Sammy Lee. – Mes nenuilstamai daug dirbome, kad pasiektume susitarimą dėl jo sutarties pratęsimo“.

„Nicolas yra vienas geriausių pasaulio puolėjų ir aš nepaprastai didžiuojuosi ir esu laimingas, kad jis išreiškė tokį įsipareigojimą klubui, - tęsė strategas. – Be to, tai geros naujienos likusiems komandos žaidėjams, kadangi komanda niekados nenori prarasti tokio reikšmingo žaidėjo kaip N.Anelka. Tai parodo mūsų ambicijas būti stipriausiųjų komandų tarpe, ne tik šioje šalyje, bet visame pasaulyje“.

„Bolton“ naująjį Anglijos sezoną pradėjo labai prastai, kadangi per ketverias rungtynes iškovojo vos vieną pergalę ir patyrė tris pralaimėjimus. Todėl susidomėjimą N.Anelka išreiškė Anglijos čempionas „%c00040“, „%c00054“ ir „%c00057“ klubai.

N.Anelka yra žaidęs „Premier“ lygoje tokiose komandose kaip Londono „%c00041“, „%c00045“, ir „Man City“, bet geriausią formą atradęs „Bolton“ klube nuo šiol jis tapo ir pagrindiniu Prancūzijos rinktinės žaidėju.

Be to, naują ketverių metų sutartį su „Bolton“ klubu pasirašė ir 23-ejų metų gynėjas Nicky Huntas (%p02252), kuris taip pat liks komandoje iki 2011 metų.