J.Jenasas liks "Tottenham" iki 2012-ųjų metų © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00052“ klubo ir nacionalinės rinktinės vidurio saugas Jermaine`as Jenasas (%p02394) su „Spurs“ pasirašė naują, penkerių metų kontraktą ir liks „White Hart Lane“ iki 2012-ųjų metų.

24-erių metų futbolininkas, kuris Londono komandai 2005-aisiais metais iš „%c00046“ klubo kainavo 7 milijonus svarų sterlingų, praėjusį sezoną rungtyniavo puikiai, kadangi įmušė 8 įvarčius nepaisant to, kad du mėnesius jis turėjo praleisti dėl traumos.

„“Tottenham“ klubas turi labai reikšmingą sudėtį, ir man yra didžiulė garbė būti jos dalimi, - oficialiai „Spurs“ svetainei teigė anglas. – Komandos dvasia yra labai pastovi, klubas turi daug ambicijų ir be abejo eina tik į priekį“.

„Jaučiu, kad vis dar turiu potencialo kur tobulėti ir žaisti vienoje komandoje su aukštos kokybės žaidėjais, o tai man labai pagelbės, - pridūrė 17 kartų Anglijos rinktinei atstovavęs J.Jenasas. – Čia esu labai laimingas ir norčiau likti šioje komandoje iki savo karjeros pabaigos“.

„JJ (Jermaine`as Jenasas – aut. past) per paskutinius dvejus metus į komandą įdėjo didžiulį indėlį, ir kaip žaidėjas jis visada tampa vis geresniu, - sakė vyriausiasis „Spurs“ treneris Martinas Jolas. – Jo mušami įvarčiai mums yra labai svarbus faktorius, ir šiame sezone jis pasiruošęs daryti tą patį“.

„Esu patenkintas, kad jis susiejo savo ateitį su „Tottenham“ klubu todėl, kad Jermaine`as yra labai talentingas futbolininkas. Jis visada nori mokytis ir tai yra teisingas mąstymas, nes jis nori įrodyti, kad yra aukščiausios klasės žaidėjas“.