"Liverpool" duetas praleis atsakomąjį Čempionų Lygos mačą © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos „%c00045“ klubas šį antradienį įvyksiančiose atsakomosiose UEFA Čempionų Lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynėse su Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybių „%c00092“ klubu turės verstis be traumuotų kapitono Steveno Gerrardo (%p02014) ir gynėjo Jamie Carragherio (%p02019).

27-erių metų saugui S.Gerrardui lūžo kojos pirštas, o 29-erių metų gynėjui J.Carragheriui yra lūžęs šonkaulis. Pirmosiose rungtynėse „Liverpool“ išvykoje nugalėjo „Toulouse“ rezultatu 1-0.

„Abu šie žaidėjai nebus įtraukti į sudėtį mačui su „Toulouse“ klubu, - oficialiai „Liverpool“ ekipos svetainei teigė vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas. – Dėl to yra labai apmaudu, nes S.Gerrardas ir J.Carragheris mūsų komandai yra labai svarbūs“.

S.Gerrardas, kuris praleido Anglijos nacionalinės rinktinės draugišką susitikimą su Vokietija ir savaitgalio rungtynes su „%c00260“, turėtų sugrįžti į rikiuotę šio šeštadienio varžybom su „%c00338“, bet strategas R.Benitezas nedrįsta spėlioti, kuriam laikui yra traumuotas buvęs jo kolega rinktinėje J.Carragheris.

„Carra dabar atrodo geriau, ir tai yra geros naujienos, - pridūrė specialistas iš Ispanijos. – Turiu pasikalbėti su gydytoju tam, kad sužinočiau daugiau ir pamatyčiau, kuriam laikotarpiui jis iškrito iš rikiuotės“.

„Yra aišku tai, kad Stevenu mes turime pasirūpinti. Galbūt jis jau galės žaisti savaitgalio rungtynėse, bet vis tiek mes turime pamatyti. Dar kartą turiu pasikalbėti su daktaru, nes nenoriu rizikuoti dėl jo praradimo ilgam laikui“.

R.Benitezas taip pat sakė, kad „Liverpool“ privalo atrodyti pakankamai gerai, kad išlaikytų savo pranašumą prieš Prancūzijos „Toulouse“ ekipą.

„Visada buvau optimistas ir esu įsitikinęs, kad mes prasimušime į tolimesnę varžybų stadiją. Bet žaidėjai žino, jog tai yra tik žaidimas ir mes turime pasiekti teigiamą rezultatą“.