"A lygos" 20-ojo turo rungtynių apžvalga © Eurofootball.lt
Antradienį Lietuvos "A lygoje" bus žaidžiamos dvejos 20-ojo turo rungtynės. Futbolo gerbėjų laukia itin įdomūs susitikimai: Panevėžyje "Ekranas" priims "Vilnių", o sostinėje "Žalgiris" žais su "Sūduva".

"Ekranas"-"Vilnius"
Panevėžys, 18:30

Tai bus jau trečioji šių komandų dvikova šiame sezone, pirmajame mače komandos išsiskyrė taikiai 0-0, o antrojoje dvikovoje Vilniuje pergalę rezultatu 2-1 šventė "Ekranas".

Šios dienos rungtynėse sostinės ekipai teks verstis be kelių pagrindinės sudėties žaidėjų: tramuoti yra Darius Artiomovas, Vytautas Lukša, Aivaras Laurišas bei Mulleris.

Tuo tarpu "Ekrano" gretose neišvysime Manto Savėno, kuriam buvo atlikta kelio operacija, taip pat neaišku, ar aikštėje pasirodys Dainius Glaveckas, praleidęs prieš savaitę vykusį UEFA Taurės mačą.

"Žalgiris"-"Sūduva"
Vilnius, 18:30

Šiuo metu abi komandos "A lygoje" yra surinkusios po 35 taškus ir dalijasi 2-3 vietas, tiesa, žalgiriečiai yra sužaidę rungtynėmis mažiau. Iki šioj vykusiuose mačuose vieną pergalę iškovojo sostinės ekipa (1-0), o kitas susitikimas baigėsi lygiosiomis 1-1.

Gera žinia "žaliai-baltų" gerbėjams yra tai, jog į komandos sudėtį grįžta Iulianas Bursucas, praleidęs paskutiniuosius 3 "A lygos" mačus dėl diskvalifikacijos. Taip pat komandai padėti galės ir ką tik ekipą papildęs puolėjas iš Slovakijos Janas Kožiakas.

Marijampolės ekipoje dėl traumų aikštėje galime neišvysti Sergėjaus Koziuberdos bei Karolio Jasaičio, kurie praleido UEFA Taurės dvikovą su Šiaurės Airijos klubu.