P.Scholesas praleis naujojo sezono pradžią © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos čempionų „%c00040“ klubo saugas Paulas Scholesas (%p02498) turės praleisti po dviejų savaičių prasidėsiančio naujojo šalies čempionato pradžią, kadangi vyriausiasis „raudonųjų velnių“ treneris Seras Aleksas Fergusonas patvirtino, jog jis patyrė kelio traumą.

32-iejų metų futbolininkas traumą patyrė draugiškose rungtynėse su Kinijos „Shenzhen“ komanda, kai gavo smūgį į kelį. Todėl buvusiam Anglijos rinktinės saugui bus atlikta operacija, dėl kurios jis nežais apie mėnesį.

„Mes išsiuntėme jį į Angliją atlikti išsamesnių tyrimų, kurie atskleis, kokio tipo sužeidimą jis patyrė, - MUTV teigė „Man Utd“ klubo treneris A.Fergusonas. – Jam buvo atlikti šiokie tokie tyrimai, ir jo kremzlė yra šiek tiek patinusi. Manome, jog tai nėra labai rimta trauma, bet jis gali iš rikiuotės iškristi trims arba keturioms savaitėms“.

P.Scholesas turės praleisti rugpjūčio 5-ąją dieną „Wembley“ stadione įvyksiančias „Community Shield“ varžybas prieš Londono „%c00042“, bei startuosiančio Anglijos „Premier“ lygos čempionato varžybas su „%c00315“.

„Man Utd“ rengiamoje turnė po Azija antradienį rezultatu 6-0 sutriuškino Kinijos „Shenzhen“ vienuolikę. Nugalėtojų gretose pasižymėjo naujokas iš Portugalijos Nani, veteranas iš Velso Ryanas Giggsas, Anglijos superžvaigždė Wayne`as Rooney, rezultatyviausias praėjusio sezono žaidėjas Cristiano Ronaldo, gynėjas Johnas O`Shea ir jaunasis Chrisas Eaglesas.