Naujas "Liverpool" ginklas kovoje dėl G.Heinze - teisininkai © Eurofootball.lt
"%c00045" vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas pripažino, jog klubo teisininkai šiuo metu intensyviai dirba siekdami rasti teisinį kelią Gabrieliui Heinze (%p00308) papildyti ekipos gretas.

Čempionų lygos finalininkai praėjusios savaitės pradžioje pateikė 6,8 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už argentinietį, o finansiškai toks sandoris dabartinei gynėjo komandai "%c00040" yra priimtinas. Visgi šio klubo vadovas Davidas Gillas atvirai pareiškė: "Atmetėme šį pasiūlymą, nes jį pataikė "Liverpool".

"Galiu jus užtikrinti, kad G.Heinze į "Liverpool" nepereis",- antrino "Man Utd" strategas Seras Aleksas Fergusonas.

Įdomu tai, jog nei vienas perėjimas iš "Liverpool" į "Man Utd" ir atvirkščiai neįvyko jau 45 metus, o priešiškai nusiteikę klubai nevengia atvirai pabrėžti antipatijos vienas kitam.

Nepaisant to, pats G.Heinze, atrodo, yra linkęs derėtis su Liverpulio ekipa ir per savo atstovus sutinka ieškoti būdų, kad perėjimas įvyktų.

"Pateikėme pasiūlymą, kurį Mančesterio komanda atmetė. Teisininkai dirba ties šiuo klausimu, o mums telieka laukti",- sakė R.Benitezas.

Kalbama, jog 29 metų futbolininkas gali pasinaudoti nauja FIFA teise išsipirkti sutartį už maždaug 7 milijonus svarų, kurią vėliau padengtų "Liverpool".

G.Heinze taip pat domina tokius klubus kaip Madrido "%c00003" bei Turino "%c00038".