"Schalke" pratęsė sutartis su trim žaidėjais © Eurofootball.lt
Vokietijos vicečempionai Gelzenkircheno "%c00015" pirmadienį pratęsė sutartis su trim žaidėjais: centro gynėjais Marcelo Bordonu (%p00273) ir Mladenu Krstajičiumi (%p00088) bei vartininku Manueliu Neueriu (%p04704).

Pagrindinės sudėties gynybos porą sudarę 31-erių ir 33-ejų gynėjai praėjusį sezoną buvo neabejotini komandos lyderiai, padėję "Schalke" praleisti mažiausiai įvarčių tarp visų Bundeslygos klubų - 32 - ir užsitikrinti kelialapį į UEFA Čempionų lygos turnyrą.

"Tai yra labai svarbus žingsnis planuojant naują sezoną, - pareiškė "Schalke" sporto direktorius Andreasas Mulleris. - Norime išlaikyti šiuos komandos lyderius, kurie tai įrodė aikštėje ir už jos ribų, kiek galima ilgiau."

31-erių brazilas M.Bordonas pratęsė savo sutartį dviem sezonams iki 2011-ųjų birželio, o 33-ių Serbijos rinktinės gynėjas M.Krstajičius, praėjusio sezono pabaigoje rungtyniavęs net su lūžusiu šonkauliu, liks Gelzenkirchene iki 2009-ųjų birželio.

Tuo tarpu jaunasis Vokietijos U-21 rinktinės vartininkas M.Neueris pasirašė penkerių metų sutartį. Šiam vartininkui praėjęs sezonas buvo labai sėkmingas - jis iš pagrindinės sudėties išstūmė Franką Rostą ir sužaidė 27 Vokietijos čempionato rungtynes.

"Schalke" pastaruoju metu taip pat papildė trys nauji žaidėjai: gynėjas Heiko Westermannas, saugas Ivanas Rakitičius ir puolėjas Jermaine`as Jonesas.