"Juventus" atleido G.Giannicheddą © Eurofootball.lt
Į "Serie A" sugrįžęs legendinis Turino "%c00038" klubas nutraukė galiojančią sutartį su saugu Giuliano Giannichedda (%p00139).

32 metų futbolininkas "Senajai senjorai" atstovavo du sezonus, o dabar yra priverstas ieškotis naujos komandos. Neoficialiais duomenimis, jo paslaugomis domisi "%c00213", "%c00063" bei "%c00211".

"Be abejo, man truputį gaila,- "Juventus" televizijai pripažino G.Giannichedda. - Man jau beveik 33-eji metai, tačiau norėčiau dar rungtyniauti. Bet kokiu atveju, šis klubas ir jo atstovai man buvo labai malonūs, o nuo antradienio būsiu laisvasis agentas".

Karjerą veteranas pradėjo Italijos ketvirtosios lygos "Sora FC" ekipoje, su kuria netrukus pakilo į trečiąjį divizioną. Neabejotinu komandos lyderiu buvęs G.Giannichedda patraukė ne vieno galingo klubo dėmesį ir 1995 metų vasarą pasirašė sutartį su "Udinese".

Po šešių sėkmingų sezonų Udinėje gynėjo pozicijoje taip pat galintis rungtyniauti italas persikėlė į Romos "Lazio", o 2005 metais, neoficialiais duomenimis, atmetęs ir tokio klubo kaip "%c00006" pasiūlymą, persikėlė į "Juventus".

Priminsime, jog prieš keletą dienų Turino ekipa atsisakė ir kito saugo %p01435 paslaugų.