S.Finnanas pratęs sutartį su "Liverpool" © Eurofootball.lt
"%c00045" klubas oficialiai sutarė dėl naujos trejų metų sutarties su dešiniojo krašto gynėju Steve'u Finnanu (%p02000).

31 metų futbolininkas, užsitarnavęs sirgalių pagarbą bei meilę stabiliu ir patikimu žaidimu bei rezultatyviais perdavimais į baudos aikštelę, parašą ant naujo kontrakto padės grįžęs iš ekipos treniruočių stovyklos Honkonge.

"Tai mums yra puiki žinia, nes S.Finnanas yra vienas iš tų, kuris formuoja komandos stuburą,- džiaugėsi "Liverpool" strategas Rafaelis Benitezas. - Daug kartų sakiau, jog rengiamės ateičiai, ir noriu, kad jis būtų jos dalis.

"Pagrindinė šio gynėjo stiprybė - stabilumas. Airis visuomet demonstruoja aukšto lygio žaidimą, todėl pamatyti jį darantį klaidas galime tikrai retai".

Į Liverpulį S.Finnanas atvyko 2003 metais iš "%c00044" už 3,5 milijono svarų sterlingų. Nors jį į ekipą pasikvietė tuometinis strategas prancūzas Gerrardas Houllier, R.Benitezo laikotarpiu jis sugebėjo išsaugoti vietą pagrindinėje sudėtyje.

Per ketverius metus Airijos rinktinės narys spėjo sužaisti 182 rungtynes, 47 iš jų - praėjusį sezoną. Jam pavyko pelnyti vieną įvartį.

"S.Finnanas yra vienas labiausiai patyrusių "Liverpool" futbolininkų, bet aš tikiuosi, jog šio gynėjo žaidimas su laiku dar gerės. Dabar jis galės analizuoti savo žaidimą žvelgdamas į daugiau aspektų, o tai dar vienas pozityvus dalykas",- tvirtino R.Benitezas.