Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 14) © Eurofootball.lt
“Barcelona” prezidentas Joanas Laporta apkaltino “Real” dirbtinai sukėlus kainas transferų rinkoje. (Goal.com)

“Real” puolėjas Antonio Cassano atmetė “Fenerbahce” pasiūlymą. Pats futbolininkas nori gryžti į Italiją ir kitų variantų kol kas nesvarsto. (championat.ru)

Maskvos “Spartak” atmetė “Inter” pasiūlymą už 7 milijonus eurų parduoti saugą Radoslavą Kovacą. Rusai reikalauja 10 milijonų eurų. (championat.ru)

Naujas vyriausiasis “Real” treneris Berndas Schusteris duodamas pirmą oficialų interviu pabrėžė, kad komandos tikslas bus ne tik titulai, bet ir gražus futbolas, kuriuo gėrėtis galėtų komandos sirgaliai. (Marca)

“Liverpool” pasiūlė “Man City” 4 milijonus svarų už saugą Michaelą Johnsoną. (The Times)

“Real” svarsto galimybę įsigyti “Villarreal” saugą Juaną Romaną Riquelme. (Marca)

“Milan” pasiruošęs pakloti 7 milijonus eurų už “Barcelona” saugą Thiago Motta. (Corriere dello Sport)

Olandų saugas Arjenas Robbenas teigia, kad dar nepasirašė naujo kontrakto su “Chelsea”, o derybos atsidūrė aklavietėje. Tuo tarpu komandos treneris Jose Mourinho teigia, kad olandas nepaliks klubo. (lenty.ru)

Vyriausias “Man Utd” treneris Alexas Fergusonas mano, kad “Arsenal” be Thierry Henry taps stipresne komanda. (Sky Sports)

Cescas Fabregasas, atsisakęs pereiti į “Real”, sako yra pasiruošęs tapti “Arsenal” lyderiu. (Marca)

Vyriausiasis “Liverpool” treneris Rafaelis Benitezas pareiškė, kad nauji klubo pirkiniai dar negarantuoja čempionų titulo Anglijos „Premiership“ lygoje ateinantį sezoną. (Guardian)