V.Montella atstovaus "Sampdoria" © Eurofootball.lt
Buvęs Italijos nacionalinės rinktinės puolėjas %p01798 galiausiai oficialiai papildė „Serie A“ lygos „%c00070“ ekipą, kurioje rungtyniavo prieš devynerius metus.

Italijos vicečempionų „%c00028“ klubo žaidėjas su savo buvusia „Sampdoria“ vienuolike buvo siejamas keletą savaičių, tačiau nuomos sutartis buvo įvykdyta tik šįvakar. Liepos 16-ąją dieną, pirmadienį V.Montella bus oficialiai pristatytas kaip „Sampdoria“ klubo žaidėjas.

„Esu be galo patenkintas, - teigė „Sampdoria“ ekipos prezidentas Riccardo Garrone. – Vincenzo Montella vėl vilkės mūsų komandos marškinėlius ir tai puikus klubo pastiprinimas. Visi klubo sirgaliai su meile prisimena jo žaidimą „Sampdoria“ klube bei žymę, kurią jis paliko šio klubo istorijoje“.

1996-1999 metų sezonuose su „Sampdoria“ jis „Serie A“ lygos varžybose pelnė 54 įvarčius, tačiau nusprendė palikti komandą ir persikelti į „Roma“ dėl jų iškritimo į žemesnįjį Italijos „Serie B“ lygos divizioną.

„Mes laukėme jo su išskėstomis rankomis ir nekantraujame jį pamatyti vilkinti „Sampdoria“ klubo spalvas. Tikime, kad jis žais pasiaukojančiai su savo neginčijama kokybe, - pridūrė prezidentas R.Garrone.

33-ejų metų futbolininkas šių metų sausio mėnesį buvo paskolintas Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00044“ komandai, kurioje pelnęs 2 įvarčius jis pasibaigus čempionatui buvo sugrąžintas atgal sostinės „Roma“ ekipai.