C.Bellamy pereis į "West Ham" © Eurofootball.lt
Velso rinktinės kapitonas ir "Liverpool" puolėjas Craigas Bellamy (%p03686) perėjo medicinį patikrinimą ir suderino visas asmeninio kontrakto detales su Londono "West Ham" klubu, tačiau sandoris dar nebaigtas dėl "Liverpool" ir žaidėjo privačios sutarties.

"Liverpool" vyriausiasis treneris Rafa Benitezas po šeštadienį rezultatu 3-2 laimėtų draugiškų rungtynių prieš "Wrexham" ekipą pareiškė, kad C.Bellamy perėjo į "West Ham" .

"Jis (aut. past. – C.Bellamy) pasirašė sutartį su "West Ham". Viskas atlikta. Tai geras žingsnis jam",- kalbėjo "Liverpool" strategas.

Tačiau Londono klubas paneigė, kad perėjimas įvyko, nes dar reikia, kad C.Bellamy ir "Liverpool" išspręstų privačios sutarties klausimą. Vis dėlto 7,5 milijono svarų sandoris turėtų būti baigtas artimiausiu metu.

"Žaidėjas su "Liverpool" vadovybe susitiks pirmadienio rytą ir netrukus po to tikimės baigti derinti sandorį",- teigiama "West Ham" pranešime oficialioje klubo svetainėje.

2006 metais "Liverpool" ekipos už 6 milijonus svarų sterlingų iš "Blackburn" klubo įsigytas valas raudonųjų gretose sužaidė 42 rungtynes ir pelnė 9 įvarčius, tačiau komandai tapo nebereikalingas po puolėjų Fernando Torreso ir Andrejaus Voronino įsigijimo.

Savo karjerą futbolininkas pradėjo "Norwich" klube, vėliau rungtyniavo "Coventry" ir "Newcastle " ekipose, o 2005 metais po susikivirčijimo su treneriu Graeme Sounessu metams buvo išnuomotas Glazgo "Celtic" komandai.

Tuo tarpu R.Benitezas pripažino, kad "Liverpool" domisi "West Ham" ir Izraelio rinktinės saugu Yossi Benayounu (%p00501). Trenerio teigimu, už žaidėją jau buvo pateiktas pasiūlymas, tačiau jo buvo atsisakyta. "West Ham" bandymas iškeisti Y.Benayouną į C.Bellamy buvo nesėkmingas, nes "Liverpool" įvertino pirmąjį žaidėją tik 3.5 milijono svarų suma, kuri netenkino Londono klubo.

"Bet koks bandymas įsigyti Y.Benayouną bus nesusijęs su Bellamy pardavimu. Pateikėme pasiūlymą, kuris buvo atmestas. Jis yra žaidėjas, kuris man patinka ir kurį norėčiau įsigyti. Tikiu, kad jis taip pat nori atvykti pas mus, bet tas sandoris bus atskiras. Dabar teks palaukti, o daugiau žinosime kitą savaitę", - sakė treneris iš Ispanijos.