Puse lūpų - naujienos trumpai (liepos 1) © Eurofootball.lt
“Roma” gynėjas Cristianas Chivu, greičiausiai kitą sezoną pradės “Inter” sudėtyje. Rumunas Milano klubui kainuos 14 milijonų eurų ir puolėją Obiną, kuris šiuo metu yra paskolintas brazilų klubui “Flamengo”. (Marca)

Didier Drogba kol kas atsisako pasirašyti naują kontraktą su “Chelsea” ir pareiškė, kad sprendimą dėl savo ateities priims sugrįžęs iš atostogų. (eurosport)

“Lyon” pasiūlė “Inter” gynėjui Fabio Grosso 4 metų kontraktą ir 1,7 milijonų svarų atlyginimą. Dabartinis žaidėjo atlyginimas 1 milijonas svarų. Milano klubas už žaidėją gautų 3,7 milijono svarų. (channel4)

“Tottenham” rimtai nusitaikė į “Chelsea” saugus Shauną Wrightą-Phillipsą ir Lassana Diarra. (sports.fr)

Vyriausias “Liverpool” treneris Rafaelis Benitezas norėtų įsigyti “Man Utd” gynėją Gabrielį Heinze. Pagal naujas FIFA taisykles, “Liverpool” neprivalo derėtis su “Man Utd” ir gali paprasčiausiai sumokėti išpirkos mokestį nustatytą kontrakte, šiuo atveju 6 milijonus svarų. (The Times)

Jeigu “Villarreal” paliktų Diego Forlanas, klubas pasiruošęs pasiūlyti 10 milijonų eurų už “Espanyol” puolėją Raulį Tamudo. Be to, “Villarreal” domisi “Milan” puolėju Ricardo Oliveira ir “Zaragoza” žaidėju Diego Milito. (Marca)

“Milan” pasiruošęs pasiūlyti už brazilų saugą Thiago Motta “Barcelona” ne daugiau nei 3 milijonus eurų, tuo tarpu katalonai už futbolininką norėtų gauti 5-6 milijonus eurų. (Sport.es)

Kylančia Brazilijos futbolo žvaigžde Alexandre Pato rimtai susidomėjo “Milan” ir “Inter”. Futbolininko agentas artimiausiu metu atvyks į Milaną derėtis su abiejų klubų atstovais. Nepatvirtintais duomenimis “Inter” už žaidėją, vadinamą antruoju Kaka, ketina pakloti 25 milijonus eurų. (channel4)

“Man Utd” puolėjas Alanas Smithas duodamas interviu sakė, kad apsisprendė palikti klubą. Be to, futbolininkas teigė žinantis, kad juo domisi “Everton” ir pridūrė, kad kai tik sulauks kvietimo prisijungti prie komandos, iš karto tai padarys. (BBC)