Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 23) © Eurofootball.lt
„Liverpool“ strategas Rafaelis Benitezas pareiškė, kad pagrindinis klubo tikslas yra „Atletico“ puolėjas Fernando Torresas. Pirminiais duomenimis išpirkos suma, jei jis pavyks, gali siekti 40 milijonų eurų. (The Guardian)

„Atletico“ prezidentas Enrique Cerezo teigia, kad kalbos apie Fernando Torreso persikėlimą yra tik gandai. (lenty.ru)

„Liverpool“ vadovybė vis dar tikisi įsigyti „West Ham“ saugą Yossi Benayouną ir padidino savo pasiūlymo sumą iki 4,5 milijonų svarų. Pats izraelietis atsisako pratęsti kontraktą su savo klubu ir neslepia noro persikelti į „Liverpool“. (The Sun)

“Real” pradėjo derybas su “West Ham” puolėjo Carloso Tevezo agentu. Žaidėju anksčiau domėjosi “Liverpool”, “Chelsea” ir “Inter”, bet nė vienas klubas nesutiko už argentinietį mokėti 30 milijonų svarų.(Mirror)

Pagrindinis „Chelsea“ treneris Jose Mourinho savo komandos sudėtyje norėtų matyti „Atletico“ gynėją Zé Castro. (AS)

„Barselona“ saugas Deco prarado neliečiamojo statusą komandoje, kurį turėjo nuo pat savo karjeros katalonų klube pradžios. Klubo vadovybė nepatenkinta saugo žaidimu šį sezoną, todėl neatmetama futbolininko pardavimo galimybė. (Sport.es)

Pagrindinis „Middlesbrough“ treneris Garethas Southgate‘as pasiruošęs pasiūlyti „Man Utd“ puolėjui Alanui Smithui pastovią vietą pagrindinėje komandos sudėtyje, o klubui 6 milijonus svarų. (euro-football.ru)

Buvęs Italijos rinktinės puolėjas Christianas Vieri palieka „Atalanta“ ir savo karjerą greičiausiai pratęs „Napoli“ arba „Juventus“. (lenty.ru)

„Zaragoza“ vadovybė kelia kaina už savo gynėją Gabrielį Milito. „Juventus“ argentinietį norėjo įsigyti už 18 milijonų eurų, tačiau kai į kovą dėl žaidėjo įsijungė „Real“, klubas pakėlė futbolininko kainą iki 25 milijonų eurų. (lenty.ru)

„Bayer“ saugas Berndas Schneideris persikeltų į „Real“, jeigu karališkam klubui pradėtų vadovauti Berndas Schusteris. „Getafe“ strategas mano, kad Berndas Schneideris galėtų pakeisti išeinantį Davidą Beckhamą. Pats žaidėjas teigia, kad jeigu „Real“ norėtų jį įsigyti, tai jis su džiaugsmu išklausytų jų pasiūlymo. (sports.ru)

“Milan” puolėjas Alberto Gilardino pareiškė, kad visai nesijaudina dėl savo vietos komandoje, klubui įsigijus Davidą Suazo. “Jis man visada patiko, todėl, kad yra puikus žaidėjas. Davidas Suazo stiprus ir greitas. Tikiu, kad jis bus naudingas komandai,- sakė Alberto Gilardino.- O dėl galimo Samuelio Eto’o perėjimo į “Milan”, nieko negaliu pasakyti, tokius klausimus sprendžiu ne aš. Bet kuriuo atveju aš komandoje lieku”. (lenty.ru)

Arsene'as Wengeras atsisveikinęs su Thierry Henry gali bandyti į “Arsenal” prisivilioti argentinietį Carlosą Tevezą iš “West Ham” ar iš ”Bolton” susigrąžinti buvusį Londono ekipos puolėją prancūzą Nicolas Anelka. (Įvairūs)