"Real Sociedad" neteko trenerio M.A.Lotinos © Eurofootball.lt
Penktadienį Ispanijos „Primera“ lygos čempionate užėmęs 18-ąją vietą ir į žemesnįjį divizioną iškritęs San Sebastiano „%c00091“ klubas paskelbė, kad vyriausiasis komandos treneris Miguelis Angelis Lotina atsistatydina iš savo posto.

50-ies metų strategas, kuris 2006 metais su Barselonos „%c00102“ laimėjo Ispanijos Taurę (Copa del Rey), prie „Real Sociedad“ vairo stojo praėjusių metų spalio mėnesį ir šioje vietoje pakeitė atleistą trenerį Jose Mari Bakero, tačiau nesugebėjo išgelbėti komandos nuo iškritimo į „Segunda“ divizioną pirmą kartą per 40 metų.

Jo asistentas Jose Luisas Ribera ir fizinio lavinimo treneris Eduardo Dominguezas taip pat atsisakė savo pareigų baskų ekipoje.

„“Real Sociedad“ norėtų padėkoti šiems žmonėms už darbą mūsų komandoje ir norėtų palinkėti visko kas geriausia jų profesionaliai ir asmeniniai ateičiai“, - buvo rašoma oficialiame „Real Sociedad“ klubo svetainės pareiškime.

M.A.Lotina, kuris yra treniravęs ir Pamplonos „%c00018“ ekipą, gali užimti atsiradusią laisvą vietą La Korunijos „%c00089“ komandoje po to, kai šios savaitės pradžioje vyriausiojo trenerio kėdę paliko Joaquinas Caparrosas.