G.O`Connoras keliasi į "Birmingham" © Eurofootball.lt
Škotijos nacionalinės rinktinės puolėjas Garry O`Connoras (%p05236) paliko Rusijos „Premier“ lygos Maskvos „%c00075“ klubą ir už 3.9 milijonų eurų sumą persikėlė į Anglijos "Premier" lygos „%c00048“ ekipą.

24-erių metų futbolininkui, kuris yra žaidęs ir Edinburgo „%c00192“ ekipoje, Birmingemo mieste belieka pereiti tik medicininį patikrinimą, po kurio jis su „Birmingham“, kuris sugrįžo į Anglijos „Premier“ lygą, pasirašys dviejų metų kontraktą.

"Ačiū jums už palaikymą ir už tą laiką, kurį praleidau "Lokomotiv" klube, - oficialiai sostinės klubo svetainei teigė škotas. - Niekada nepamiršiu šio gyvenimo laikotarpio, puikų stadioną ir palaikymą, kurį gaudavau tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Jūs visi mane labai gerbėte".

"Noriu, kad jūs žinotumėte, kodėl išvykstu, - pridūrė G.O`Connoras. - Kiekvienas žaidėjas turi tik vienintelį šansą savo karjeroje rungtyniauti Anglijos "Premier" lygoje - stipriausioje pasaulio lygoje. Tai puiki galimybė man ir jos nenorėčiau paleisti iš rankų".

"Ir toliau palaikysiu "Lokomotiv" ekipą ir tikiuosi, kad dar kadanors aš sugrįšiu ir vėl sužaisiu šiame puikiame stadione bei pamatysiu visus savo draugus, - tęsė futbolininkas. - Dar kartelį ačiū jums už jūsų palaikymą. Linkiu "Lokomotiv" klubui šį sezoną tapti Rusijos čempionu. Taip pat linkiu sėkmės treneriui Jurijui Siominui ir kitiems žaidėjams".

Anksčiau buvo skelbiama, kad G.O`Connoras norėjo palikti banguotai šį sezoną rungtyniaujantį „Lokomotiv“ dėl šeimyninių priežasčių. Be to, būtent po jo tikslaus smūgio „geležinkeliečiai“ Rusijos Taurės finale nugalėjo kitą sostinės komandą „%c00118“.

Iš viso 2007 metais jis Rusijos "Premier" lygos pirmenybėse sužaidė 14 rungtynių ir varžovų vartininkus nuginklavo tris kartus.