Ze Roberto grįžo į "Bayern" © Eurofootball.lt
Buvęs Brazilijos rinktinės narys Ze Roebrto (%p00024) grižo į Miuncheno „%c00001“ po metų, praleistų tėvynėje, „Santos“ klube. Brazilas jau yra atstovavęs „Bayern“ 2002-2006 m. Nauja sutartis sudaryta dvejiems metams.

„Esame patenkinti, nes Ze Roberto vis dar yra techniškas, greitas, bei nebijo sunkiai dirbti“,- kalbėjo „Bayern“ vadovas Karlas Heinzas Rummenigge po sutarties pasirašymo.

Miuncheno klubui brazilo susigrąžinimas nekainavo nieko – jo sutartis su „Santos“ baigėsi šią vasarą.

Ketvirtadienį Ze Roberto perėjo medicininį patikrinimą, o dviejų metų sutartis oficialiai bus pasirašyta penktadienį.

Gynėjas taip pat nesenai nusprendė baigti karjerą Brazilijos rinktinėje, kuriai yra atstovavęs daugiau nei 80 kartų.

„Mes nemanome, kad tokio amžiaus futbolininkui yra naudinga bent šešis kartus per metus skraidyti pirmyn – atgal per Atlanto vandenyną“,- šiam sprendimui pritarė „Bayern“ vadybininkas Uli Hoenesas.

Praėjęs sezonas Miuncheno ekipai buvo vienas nesėkmingiausių – klubas užėmė tik 4 vietą Bundesligoje ir kitą sezoną turės tenkintis ne Čempionų lygos, o UEFA taurės varžybomis.

Prarastas pozicijas naujame sezone sieksiantis susigrąžinti „Bayern“ klubas intensyviai ruošiasi naujajam sezonui – vasaros transferų turguje jau išleistas 60 milijonų eurų ir įsigyti tokie futbolininkai, kaip Hamitas Altintopas, Janas Schlaudraffas, Jose Ernesto Sosa, Marcellas Jansenas, Luca Toni bei Franckas Ribery.

„Bayern“ taip pat puoselėja viltis ateityje pasipildyti Bremeno „Werder“ puolimo lyderiu Miroslavu Klose.