Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 22) © Eurofootball.lt
Italijoje dar nenutilo kalbos dėl praėjusių metų korupcijos skandalo, o jau bręsta naujas dėl finansinių machinacijų skandalas. Kol kas minimi 4 klubai, kurie įtariami finansinių dokumentų klastojimu – tai Milano „Inter“, „Milan“, „Reggina“ ir Genujos „Sampdoria“. (euro-football.ru)

„Milan“ apkaltino ispanų laikraštį AS išspausdinus suklastotą Kaka nuotrauką, kurioje žaidėjas laiko laikraštį, kurio antraštė skelbia „Real – Ispanijos čempionas!“. (channel4)

„Liverpool“ strategas Rafaelis Benitezas gavo 45 milijonus svarų, kad galėtų įsigyti Madrido „Atletico” puolėją Fernando Torresą ir „Villarreal” puolėją Diego Forlaną. (eurosport)

“Man Utd” gynėjas Gabrielis Heinze praktiškai sutarė su “Real” dėl persikėlimo į Madridą. Argentinietis ispanams kainuos 5 milijonus svarų. (Daily Mirror)

Stambulo “Fenerbahce” vėl nusiuntė pasiūlymą “Milan” dėl Ronaldo. Šį kartą turkai už brazilą siūlo 9 milijonus eurų. (eurosport)

„Lyon“ neigia gandus apie tai, kad klubas sutiko Londono „Chelsea“ parduoti saugą Florentą Malouda. (eurosport)

Buvęs Tailando ministras Thaksinas Shinawatra išsiuntė oficialų pasiūlymą „Man City“ klubo akcininkams - jo siūloma suma,už klubą yra 162,58 milijonų dolerių. (eurosport)

“Inter” kapitonas Javieras Zanetti duodamas interviu radijo stočiai Radio Radio teigė, kad Carlosas Tevezas būtų idealus pirkinys Milano klubui. (euro-football.ru)

“Lyon” puolėjo Sylvaino Wiltordo agentas neigia gandus apie jo kliento persikėlimą į “Rennes”. (sport24.com)

“Roma” atsisakė “Liverpool” už 13 milijonų svarų parduoti saugą Mancini. (euro-football.ru)

“Getafe” strategas Berndas Schusteris mano, kad Davidas Beckhamas padarė klaidą nusprendęs persikelti į JAV. “Manau, “Galaxy” jam bus nuobodu. Jam reikėjo dar du ar tris sezonus likti „Real“. Labai apmaudu, kad jis išvažiuoja”,- sakė Berndas Schusteris. (euro-football.ru)