F.Kanoute yra laukiamas Anglijoje © Eurofootball.lt
Trys Anglijos „Premier“ lygos klubai – „%c00046“, „%c00057“ ir „%c00050“ trokšta savo gretose matyti „%c00107“ puolėją Fredi Kanoute (%p02213), kuris po dviejų metų žaidimo Ispanijoje nori grįžti į Angliją. Prieš 2005 m. išvykdamas į Seviliją, Malio rinktinės puolėjas penkerius metus žaidė „West Ham“ ir „Tottenham“ ekipose.

„Turime susidomėjimą iš trijų „Premier“ lygos klubų, tačiau kol kas rimto pasiūlymo vis dar nesulaukėme. Tačiau Fredi nori palikti „Sevilla“ ir žaisti Anglijoje“,- naujienų agentūrai BBC teigė futbolininko agentas Christophe‘as Magoui.

Praėjęs sezonas F.Kanoutei buvo itin sėkmingas – jis įmušė 21 įvartį, o „Sevilla“ Ispanijos pirmenybėse užėmė 3-iąją vietą bei laimėjo UEFA taurę.

Manoma, kad realiausiais pretendentais įsigyti afrikietį laikomas „Portsmouth“ klubas, su kurio treneriu Harry Redknappu F.Kanoute kartu gynė „West Ham“ spalvas 2000-2001 m. sezone.

„Galbūt Fredi vėl norės dirbti kartu su Harry. Iš tiesų, kodėl gi ne?“,- retoriškai klausė Ch.Magoui.

„Joks klubas Ispanijoje neparodė susidomėjimo juo, tačiau pats F.Kanoute nusprendė grįžti į Angliją. Kol kas jo rinkos kaina turėtų siekti apie 10 milijonų eurų“, - pabrėžė agentas.