"Lokomotiv" patyrė netikėtą pralaimėjimą © Eurofootball.lt
Trečiadienį Rusijos „Premier“ lygos čempionate buvo sužaistos vienerios atidėtos 11-ojo turo varžybos. Jose susitiko 7-oje vietoje žengiantis Maskvos „Lokomotiv“ ir 10-ąją poziciją užimanti Permės „Amkar“ vienuolikė. Pergalę minimalia persvara netikėtai iškovojo svečiai.

„Lokomotiv“ 0 – 1 „Amkar“
33‘ [0 – 1] Yevgeniy Savin

Svečiai į priekį galėjo įsiveržti jau 7-ąją minutę, kai po bulgaro Georgijaus Pejevo perdavimo į vartus smūgiavo Andrejus Kobenko, bet mauolį iš vartų linijos išmušė Aleksandras Samedovas.

Vienintelis mačo įvartis buvo įmuštas 33-iąją susitikimo minutę, kai grubiai suklydo gynėjas iš Brazilijos Rodolfo, o tuo puikiai pasinaudojo „Amkar“ saugas Martinas Kuševas, kuris iš dešiniojo krašto perdavė kamuolį į baudos aikštelę Jevgenijui Savinui ir šis nuginklavo „Lokomotiv“ vartų sargą Eldiną Jakupovičių.

Rungtynėse daugiau atakavo aikštės šeimininkai dažniausiai dešiniuoju kraštu. Labai aštriai čia žaidė Aleksandras Samedovas, kartais prisijungdavo ir Dmitrijus Syčiovas. Progų neišnaudojo komandos kapitonas Dmitrijus Loskovas. Jo smūgį atrėmė svečių vartininkas Ivanas Levenecas.

Antrajame kėlinyje „Lokomotiv“ ir toliau diktavo žaidimo sąlygas, bet bent išlyginti rezultato jiems padaryti taip ir nepavyko. Netiksliai smūgiavo A.Samediovas, Dramanas Traore ir Dinjaras Bilialetdinovas.

Svečiai daugiau bandė pagauti savo varžovus kontratakuose, bet J.savino ir G.Pejevo bandymai buvo nesėkmingi. Po šio laimėjimo „Amkar“ su 18 tašku šoktelėjo į 7-ąją vietą, tuo tarpu sostinės ekipa nusirito į 8-ąją poziciją.

Turnyrinė lentelė