J.A.Reyesas – trijų Ispanijos klubų akiratyje © Eurofootball.lt
Ispanijos nacionalinės rinktinės ir Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00041“ klubui priklausantis puolėjas Jose Antonio Reyesas (%p02509) domina tris „Primera“ lygos komandas.

23-ejų metų futbolininkas praėjusį sezoną praleido tėvyneje, Madrido „%c00003“ ekipos nuomoje bei labai prisidėjo prie komandos paskutinėse šalies čempionato varžybose su „%c00021“, kuriose pelnė du įvarčius ir padėjo „karališkajam“ klubui iškovoti pirmąjį Ispanijos „Primera“ lygos trofėjų po ketverių metų pertraukos.

„Trys Ispanijos klubai domisi Jose Antonio Reyesu, - BBC Sport teigė žaidėjo agentas Jesus Rodriguezas de Moya.

J.A.Reyesas, kuris „Arsenal“ vienuolikę papildė 2004-ųjų metų sausio mėnesį, kai už 10.5 milijonų svarų sterlingų sumą perėjo iš „%c00107“ klubo, dar nėra su „Real“ pasirašęs ilgalaikio kontrakto. Iš viso „kanonierių“ gretose „Premier“ lygoje jis sužaidė 54 mačus ir pelnė 16 įvarčių, bet neišsikovojo vietos startinėje komandos sudėtyje.

Ispanas trokšta tapti Ispanijos čempionų pilnateisiu žaidėju ir po mačo prieš „Mallorca“ sakė: „Tikiuosi, kad tai nėra paskutiniai mano įvarčiai „Real“ klube. Galbūt tai, kas atsitiko, įtikins ekipą ir ji panorės išsaugoti mane komandoje“.

Tačiau puolėjo galimybės galutinai priklausyti „Real“ komandai buvo suvaržytos, kai „kanonierių“ vyriausiasis treneris Arsene`as Wengeras išsiuntė atgal į Madridą puolėją iš Brazilijos Julio Baptista (%p01507).

J.A.Reyeso agentas tvirtai pripažįsta, jeigu per vasarą nieko neatsitiks, žaidėjas kitą sezoną pradės vilkėdamas „Arsenal“ ekipos marškinėlius.

„Ką šiuo metu tiksliai žinome tai yra, kad jis turi galiojantį kontraktą su „Arsenal“, bet aišku yra galimybių, kad jis liks Ispanijoje, - pridūrė J.Rodriguezas de Moya. – Yra klubų susidomėjusiu juo, tačiau visus pasiūlymus gauna „Arsenal“ ir juos apsvarsto“.

J.A.Reyesas šiuo metu su „Real“ ekipa yra Izraelio mieste Tel-Avive, ir antradienį naujieji Ispanijos čempionai Taikos rungtynėse susitiko su komanda sudaryta iš Izraelio ir Palestinos žaidėjų, ir nugalėjo 8-0.

„Šios savaitės pabaigoje jis sugrįš į Seviliją atostogauti ir atsiribos nuo problemų, kur jis žais kitą sezoną, - teigė J.Rodriguezas de Moya.