Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 20) © Eurofootball.lt
Praradusi Ispanijos čempionų titulą “Barcelona” ruošiasi rimtoms permainoms, manoma, kad gali keistis net komandos strategas. Pagrindinis kandidatas užimti Franko Rijkaardo vietą yra “Arsenal” treneris Arsene’as Wengeras. (The Sun)

“Barcelona” prezidentas Joanas Laporta neigia gandus apie trenerių kaitą komandoje. Prezidentas patikino, kad Frankas Rijkaardas taip pat žaidėjai Samuelis Eto’o ir Ronaldinho lieka komandoje kitą sezoną. (Reuters)

Pagrindinis “Chelsea” treneris Jose Mourinho sau būdingu stiliumi pakomentavo galimą Andrejaus Ševčenkos sugrįžimą į “Milan”. “Neverta Andrejaus Ševčenkos klausti apie jo planus. Mano namuose komanduoju aš, o štai pas Andrejų viskas kitaip – užtenka žmonai pakelti balsą ir jis slepiąsi po lova”,- pasakojo ekscentriškas portugalas.
(Gazzetta dello Sport)

“Real” prezidentas Romanas Calderonas tikisi, kad jo klubui pavyks šią vasarą įsigyti “Barcelona” puolėją Samuelį Eto’o. Derybas planuojama pradėti kai tik bus paskelbta žaidėjo išpirkos kaina. (DiarioSport)

“Barcelona” puolėjas Javieras Saviola šią vasarą taps laisvuoju agentu ir greičiausiai tęs savo karjerą “Zaragoza”. Argentiniečiui siūloma 4 metų kontraktas ir 1,3 milijonai eurų per metus. (goal.com)

“Milan” klubo vadovybė pripažino, kad įsigydami "Cagliari" puolėją Davidą Suazo turės pamiršti Samuelį Eto’o, nors “Barcelona” puolėjas buvo įvardijamas kaip šių transferų pagrindinis tikslas. (channel4)

“Arsenal” domisi “Auxerre” gynėju Bakari Sagna. Londono klubas sutinka už žaidėją pakloti 10 milijonų eurų, dabar derimasi dėl žaidėjo algos. (France Football)

“Real” puolėjas Robinho išreiškė viltį, kad jo tautietis Kaka persikels į Madridą. “Kaka - didis futbolininkas, - pareiškė Robinho.- Tikiuosi, kad šiais metais jis laimės “Auksinį kamuolį” ir pereis į “Real”. (sports.ru)