"Vėtros" gynėjas nežais bent du mėnesius © Eurofootball.lt
Vilniaus "Vėtros" gynėjas %p02672 dėl atliktos lūžusio skruostikaulio operacijos negalės rungtyniauti bent du mėnesius - žaidėjas papildė ir taip netrumpą sostinės komandos netekčių sąrašą.

Kaip praneša oficiali "Vėtros" svetainė, 24 metų futbolininkui buvo atlikta lūžusio skruostikaulio operacija. Dvi valandas futbolininką operavę medikai teigia, jog Jankauskas negalės rungtyniauti mažiausiai du mėnesius, bet gydymas gali užtrukti ir ilgiau.

Traumą Jankauskas patyrė treniruotės metu, po susidūrimo su komandos draugu. Šį sezoną gynėjas Lietuvos "A lygoje" sužaidė 10 rungtynių, Baltijos lygoje - 4 rungtynes ir įmušė 1 įvartį.

Birželį oficialiose rungtynėse "Vėtrai" dėl kojos traumų kol kas negalėjo padėti ir saugai Gediminas Butrimavičius bei Dejanas Milošeskis, nuo balandžio pradžios rungtynių su "Šiauliais" nežaidžia pagrindinis komandos vartininkas Vaidas Žutautas, dar ilgiau nerungtyniauja ir gynėjas iš Slovėnijos Almiras Sulejmanovičius.

Trečiadienį "Vėtra" svarbiose "A lygos" rungtynėse susitiks su Panevėžio "Ekranu", o sekmadienį pirmoji iš Lietuvos komandų pradeda kovas Europos taurių varžybose. Vilniečių varžovais bus "Llanelli" klubas iš Velso.