B.Corradi nori palikti "Man City" © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygoje 14-ąją vietą užėmusio „%c00054“ klubo puolėjo %p00143 agentas Moreno Roggi paskelbė tikintis, kad kitą sezoną futbolininkas žais Italijoje.

31-erių metų žaidėjo pirmasis sezonas Anglijos „Premier“ lygoje vilkint „Man City“ ekipos marškinėlius nebus ilgai įsimintinas, kadangi sklando gandai, jog jis sugrįš į Italijos „Serie A“ lygą.

Buvęs Ispanijos „%c00004“ ekipos puolėjas praėjusį sezoną „Man City“ gretose Anglijos pirmenybėse sugebėjo pasižymėti vos tris kartus.

Tiesa, yra mažai tikėtina, kad sandoris įvyks iki to laiko, kol „Man City“ paskelbs savo naująjį trenerį, kuris bus išrinktas tik tada, kai bus galiausiai nuspręsta ar įvyks klubo perpirkimas. Tik tada paaiškės, ar B.Corradi paliks Mančesterį.

Buvęs puolėjo klubas „%c00019“ yra minimas kaip realiausiai pretendentas, tačiau jo agentas M.Roggi tiki, kad grįžimas į Romą tokiu jo karjeros laikotarpiu yra labai vargus.

„Esu 90 procentų tikras, kad Bernardo Corradi sugrįš į „Serie A“, - tikino M.Roggi. – Jis be galo būtų reikalingas tokioms komandoms kaip „Sampdoria“, „Parma“ ar „Torino“. Tai klubai, kuriems iš tiesų reiktų šio žmogaus“.

„Kas liečia jo ateitį, tai kol kas dar nieko neatsitiko, bet susidomėjimo aplinkybės gali vyrauti nuo dabar iki rugpjūčio 31 dienos, - pridūrė puolėjo agentas. – Manau, kad variantas sugrįžti atgal į „Lazio“ yra neįtikėtinas“.