A.Sheareris: "Manau, kad M.Owenas liks "Newcastle"" © Eurofootball.lt
Legendinis "%c00046" klubo puolėjas Alanas Sheareris pareiškė manąs, jog Michaelas Owenas (%p02009) šią vasarą komandos nepaliks.

27 metų Anglijos rinktinės nario sutartyje yra numatyta kiek daugiau nei 9 milijonus svarų sterlingų siekianti išpirkos galimybė, kuria bet koks klubas gali pasinaudoti, jeigu "Newcaslte" neiškovos vietos Europos taurių turnyruose. Vos 13 vietą praėjusį sezoną užėmusi ekipa kitą sezoną varžysis tik nacionalinėse pirmenybėse.

Visgi puikia reputacija garsėjančio M.Oweno sprendimas išvykti daugeliui prilygtų išdavystei, mat per pastaruosius du metus dėl traumų puolėjas sužaidė tik 14 rungtynių ir pelnė 7 įvarčius, o 2005-ųjų vasarą 'šarkoms' kainavo kur kas daugiau nei numatyta sutartyje - 17 milijonų svarų.

"Atvirai kalbant, nemanau, kad kas nors sutiktų mokėti už jį 10 ar 11 milijonų svarų sterlingų tol, kol nepamatys jo rungtyniaujančio bent penkis ar šešis mėnesius,- sakė A.Sheareris.

"Žinau, kad daug kas nori pasiteirauti mano nuomonės apie tai, ar M.Owenas liks Niukaslyje. Į tokį klausimą atsakyčiau: 'taip, manau jis liks'".

Neoficialiais duomenimis, anglo paslaugomis domisi tokie superklubai kaip Londono "%c00042", "%c00045" bei "%c00040".