T.Zagorakis baigė karjerą ir perims "PAOK" valdymą © Eurofootball.lt
Buvęs Graikijos rinktinės kapitonas Theodoros Zagorakis pranešė baigęs savo kaip profesionalaus futbolininko karjerą ir planuojantis surinkti investuotojų konsorciumą bei perimti dabartinio savo klubo Salonikų “PAOK” valdžią.

35-rių žaidėjas, kuris buvo 2004 metų Europos čempionatą laimėjusios Graikijos rinktinės kapitonas, sakė, jog klubo valdymą tikis perimti pirmadienį.

„Atsižvelgiant į įsiskolinimo apmokėjimą, galiu pranešti, kad nuo pirmadienio, birželio 18, aš vadovausiu klubui“,- teigė graikas pranešime.

„Manau, jog tai tinkamas metas pasitraukti, nors tai buvo labai sunku nuspręsti. Apmąstymai atėmė begalę laiko“,- tęsė T.Zagorakis.

Salonikų „PAOK“ klubas jau keletą metų turėjo finansinių sunkumų, o praėjusį sezoną buvo išmesti iš UEFA taurės, kadangi nepateikė būtinų finansinių dokumentų.

T.Zagorakis buvo nepalaužiamos nuomonės, jog dalis dabartinio klubo įsiskolinimo turi būtų nurašytas Graikijos valstybės.

„Turėčiau kategoriškai pabrėžti, jog jei iki liepos 18 dienos pažadai, kuriuos man davė valstybė nebus įgyvendinti, aš pasitrauksiu“,- pridūrė dabar jau buvęs futbolininkas.

T.Zagorakis „PAOK“ klube žaidė dar 1993-1997 metais prieš persikeldamas į „Leicester City“, kuris tuomet žaidė „Premier“ lygoje. Vėliau 4 metus jis praleido Atėnų „AEK“ ekipoje, o grįždamas į „PAOK“ metus rungtyniavo „Bologna“ klube.

Praėjusį spalį saugas pasitraukė iš nacionalinės rinktinės, kurios gretose sužaidė 119 rungtynių.