Y.Aiyegbeni gali palikti "Middlesbrough" © Eurofootball.lt
Nigerijos nacionalinės rinktinės ir Anglijos „Premier“ lygoje 12-oje vietoje finišavusio „%c00053“ puolėjas %p02355 patvirtino, jog gali palikti „Riverside“, o „%c00057“ treneris Harry Redknappas tikisi jį prisivilioti į „Fratton Park“.

„Pompey“ strategas H.Redknappas siekia įsigyti 24-erių metų futbolininką, kuris prieš dvejus metus iškeitė „Portsmouth“ į „Boro“ už 7.5 milijonų svarų sterlingų sumą.

„Esu patenkintas „Middlesbrough“ komandoje ir niekados nesakiau, jog noriu palikti klubą, - teigė Nigerijos rinktinės puolėjas. – Bet futbole tu nieko nežinai, kadangi gali atsitikti bet kas. Jeigu labai didelis klubas, turintis didelį kiekį pinigų išreikš susidomėjimą manimi, viskas yra įmanoma“.

Žiniasklaidoje sklando gandai, kad „Middlesbrough“ turėtų išklausyti pasiūlymus už Yakubu, jeigu jie yra tikri, jog ras kuom pakeisti afrikietį aukštos klasės puolėju.

„Komandoje turiu keletą fantastiškų draugų, be to klubo sirgaliai yra nuostabūs, - pridūrė Yakubu, kuris būtų patenkintas, jeigu liktų „Boro“. – „Middlesbrough“ yra vienas iš didžiųjų klubų Anglijoje ir mes turime šansus mesti iššūkį stipriausioms keturioms komandoms „Premier“ lygoje bei rungtyniauti Europos turnyruose kiekvienais metais“.

Y.Aiyegbeni, kuris praėjusį sezoną Anglijos pirmenybėse pasižymėjo 12 kartų, o taip pat keturis tikslius smūgius pridėjo ir Futbolo Asociacijos (FA) Taurės varžybose, nesugebėjo pelnyti įvarčio „Boro“ komandai nuo vasario 24-ąją dieną 2-1 laimėtų rungtynių prieš „%c00315“.