Į F.Quagliarella taikosi "Man Utd"? © Eurofootball.lt
Italijos nacionalinės rinktinės atradimas ir „%c00070“ klubo atakų lyderis puolėjas %p04344 šią vasarą gali persikelti į Anglijos „Premier“ lygos čempionų „%c00040“ ekipos gretas.

23-ejų metų futbolininko, kuris yra daugelio Europos klubų taikinys, agentas patvirtino, jog „raudonieji“ velniai už žaidėją pateikė 10 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą.

„Šiuo metu dirbama su tikslu išspręsti bendros nuosavybę statusą „Sampdoria“ klubo naudai, taip pat to nori ir pat žaidėjas, bet viskas gali pasikeisti po birželio 20 dienos, - „Rete Sport“ teigė žaidėjo agentas Silvio Pagliari. – „Manchester United“ klubas pateikė savo 10 milijonų svarų pasiūlymą maždaug prieš mėnesį. Kadangi mūsų nuožiūra Fabio yra vertas nuo 11 iki 14 milijonų svarų sterlingų, jis gavus reikiamą pasiūlymą gali persikelti į Angliją“.

F.Quagliarella atvyko į „Sampdoria“ praėjusią vasarą iš „%c00262“ ekipos, tačiau jis visiškai nepriklauso Genujos klubui - 50 procentų teisių į žaidėją turi „%c00063“.

Praėjusį sezoną italas per 35-erias „Serie A“ varžybas sugebėjo įmušti 13 įvarčių, o labiausiai sužibėjo Italijos rinktinėje - visai neseniai 2008 metų Europos čempionato B grupės atrankos varžybose prieš Lietuvą svečiuose jis savo komandai pelnė du puikius pergalę rezultatu 2-0 atnešusius įvarčius.

Tiesa, „Sampdoria“ dar kartą patvirtino, jog siekia išlaikyti žaidėją.

„Mes labiau už viską norime išsaugoti Fabio mūsų komandoje, - teigė „Sampdoria“ klubo administratorius Giuseppe Marotta. – Apsigalvosime tik tada, jeigu gausime nepaprastą pasiūlymą“.