Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 15) © Eurofootball.lt
FIFA leido “Real” saugui Robinho vėluoti į nacionalinės Brazilijos rinktinės stovyklą ir žaisti “Karališko klubo” sudėtyje paskutinėse Ispanijos čempionato rungtynėse su “Mallorca”. (eurosport)

“Barcelona” puolėjas Ronaldinho pripažino, kad yra ne pačios geriausios fizinės formos, būtent tai ir yra pagrindinė priežastis dėl ko žaidėjas negali nežaidžia taip kaip norėtų sirgaliai ir komanda. Komentuodamas susiklosčiusią padėtį Ispanijos čempionate brazilas pasakė: ”Aš tikiu stebuklais”. (Reuters)

“Sevilla” trenerio Juande Ramoso agentas pareiškė, kad jo klientas nepereis į “Man City”, ir tęs savo darbą Sevilijoje. (eurosport)

“Lyon” saugas Tiago Mendesas komentuodamas susidomėjimą juo didžiųjų Europos klubų, sakė: “Aš girdėjau, kad manimi domisi “Milan” ir “Barcelona”, tačiau šiuo metu “Juventus” pasiūlymas labiausiai viliojantis”.(Tuttosport)

“Sampdoria” puolėjas Fabio Quagliarella persikels į “Man Utd”, jei anglai sutiks sumokėti už žaidėją 15 milijonų eurų. (Gazzetta dello Sport)

“Inter” puolėjas Alvaro Recoba karjerą greičiausiai tęs Ispanijoje. Urugvajiečiu susidomėjo Madrido “Atletico”. (Channel4)

“Arsenal” vadovybė pažadėjo pagrindiniam komandos strategui Arsene’ui Wengerui 40 milijonų svarų stiprinti komandos sudėtį, tai turėtų išspręsti ir Thierry Henry problemą. (Mirror)

“Marseille” pradėjo derybas su “Liverpool” dėl Djibrilio Cisse įsigijimo . Prancūzų klubo vadovybė už žaidėją pasiūlė 9 milijonus eurų. (France Football)

“Barcelona” saugas Ronaldinho paneigė gandus apie jo ir puolėjo Samuelio Eto’o nesibaigiantį konfliktą. “Mes neturime problemų ir jų niekada nebuvo,- sakė brazilas.- Man patinka žaisti vienoje komandoje su Eto’o. Taip, tarp mūsų buvo nesutarimų, bet mes pakalbėjome, viską išsiaiškinome ir dabar mūsų draugystė dar tvirtesnė nei buvo ankščiau”. (El Mundo Deportivo)

“Chelsea” savininkas Romanas Abramovičius ruošiasi atkurti draugiškus santykius su komandos lyderiais. Šeštadienį jis dalyvaus Johno Terry vestuvėse. Tuo tarpu komandos strategas Jose Mourinho pranešė, kad negalės dalyvauti vestuvėse, nes negali nutraukti atostogų su šeima ir atvykti į Londoną. (The Sun)