P. Golubickas  – geriausias „TOPsport A lygos“ rugsėjo mėnesio žaidėjas © lff.lt

Vienintelio Vilniaus „Žalgirio“ puolimas „TOPsport A lygoje“ veikia beveik neužsikirsdamas ir prie to ženkliai prisideda puikų sezoną žaidžiantis Paulius Golubickas.

Suskaičiavus čempionato komentatorių, tinklalaidžių vedėjų bei klubų kapitonų balsus, kuriuos pateikė su „TOPsport A lyga“ bendradarbiaujanti Profesionalių futbolininkų asociacija (PFA), geriausio rugsėjo mėnesio žaidėjo laurus susižėrė „Žalgirio“ saugas P. Golubickas.

Žalgirietis praėjusį mėnesį sugrįžo į rikiuotę po rugpjūčio viduryje patirtos traumos ir sužaidė tris puikius mačus. Akistatoje su Kauno rajono „Hegelmann“ pasirodęs po keitimo pagyvino žaidimą bei prisidėjo prie išlyginamojo įvarčio, o pergalingose dvikovose su „Kauno Žalgiriu“ ir Alytaus DFK „Dainava“ pats pelnė po įvartį, taip pat atlikdamas ne vieną aštrų perdavimą išpuolių metu, leidusį vėliau komandos draugams džiaugtis taikliais smūgiais.

Iš viso šiame sezone 25-erių P. Golubickas per 28 mačus pelnė 5 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Pagal pastarąjį rodiklį žalgirietis atsilieka tik nuo komandos draugo Joelio Bopesu. 

„Mano manymu, rugsėjis man buvo vienas geresnių šio sezono mėnesių. Reikėjo šiek tiek poilsio, šiek tiek laiko, kuris manau ir buvo svarbiausia detalė atsistatyti. Kai jau galėjau bėgioti, judėti, tai pavyko ir su fiziniu krūviu palaikyti fizinę formą ir neatitrūkti nuo sezoninio ritmo. Smagu, kad trauma neišmušė iš vėžių ir toliau pavyko demonstruoti gerą žaidimą.

Pagrindinis tikslas yra ir toliau solidžiai pasirodyti, ir iškovoti čempionų titulą“, – mintimis dalinosi Lietuvos rinktinės atstovas.

Kovo, balandžio, birželio ir rugpjūčio mėnesiais geriausiais žaidėjais tapo kiti „Žalgirio“ atstovai – Giedrius Matulevičius, Joelis Bopesu ir du sykius Liviu Antalis, gegužę – „Hegelmann“ brazilas Leo Ribeiro, liepą – pastarojo komandos draugas Artemas Ščedras.

Standings provided by Sofascore

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB